Şimdi Ara

Starfield Türkçe dil desteği için kampanya başlatıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İngilizce öğrenin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce öğrenin diyenler, please don't do this . Ben C2 English'ime rağmen destek oldum. Siz de destek olun cahiller de oynayabilsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 24 Ağustos 2023; 6:10:8 >
  • Ethan-Winters kullanıcısına yanıt

    cringe

  • Konuda, oyunu alacak 5 kuruş parası olmayan acayip bencil tipler mevcut ilginç.

  • Elden ele arkadaşlar 10K yapalım  

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Ezbere dimi? Evet, bildiğin baba hayrıyla ayakta resmen. Yurt dışındaki şehri geçtim, kasabalarında bile oyun rafları ağzına kadar doluyken ve bir oyunun üç tane platformu arasından seçim yapabilme lüksüne sahipken bu ülkenin tipik bir büyük şehrinde bile Xbox ve Nintendo hariç sadece tek tük kutulu PlayStation oyunları görmek neden o zaman? O örneğini verdiğin dilleri konuşan adamlar, oyunlara ayırdıkları sermaye konusunda senden katı katına daha rahat. Sen onları hafife mi alıyorsun? Dil geldi diye çok sattığını hem nereden biliyorsun? Ne biliyorsun? Türk hesaplarından ne kadar işlem gerçekleşti vs vs. piyasada bir sana mı çalışıyorlar sanıyorsun? Türk lirasının hâlini görmezden mi geliyorsun? Dünya'nın en rezil para birimine sahip ülke. Ama yok, yıllar yılı gele aynı vızıldanmalarınızın, doymak bilmez laf ebeliğinizin sonu yok. İstediğin kadar inkâr et, tablolarda görünen neyse o. Söz sahibi değil işte bu ülke. Bitti.





  • Konuda gerçekten çok mantıksız yorumlar var. Almanlar İngilizce bilmiyor da mı adamlara dil desteği veriliyor sanıyorsunuz? İnsanın biraz özsaygısı olması lazım bütün mesele bu.

  • ozer928 kullanıcısına yanıt

      kafalar piril piril


    oyun sirketleri turkiyeyi bir pazar olarak gormuyorlar, cesitli sebepleri var ama bunun ana sebebi kesinlikle korsan ya da oyunlarin satilmamasi degil. turkiyede oyunlar gayet de satiyor, bir suru arkadasim bg3 icin dusunmeden 1000 lira sanirim tr fiyati vermis almis.


    turkiyenin mevcut siyasi durumu 2015den bu yana en etkili sey ki cod serisi kadın bir ypg askerini konu alan bir oyun da yapti zamaninda  disney bir ataturk dizisi acikliyor bir anda ermeniler dunyayi ayaga kaldiriyor ornegin. ve biz ne yapiyorsunuz arkadas ne alaka ermeni meselesi ve ataturk bile diyemiyoruz:)))


    boyle meselelerin uzerine ozer gibi kompleksli arkadaslar da eklenince turkce dil mevzusu yalan oluyor oyunlarda. cdprojekt, naughtydog, polyphony digital buralar zarar mi ediyor senelerdir?  

    korsan oyun ve buyuk bir pazar olmadigimiz soylentisi tamamen bir palavra. denuvo ciktigindan rdr2 haric kac tane buyuk oyun kirildi soyleyin? korsan oyun acayip yayginmis neden o zaman bir tane bile turk release grubu yok? benim bildigim razor1911 cpy codex hepsi italyan kalani da rus  italya ve rusya korsanin 0% oldugu pazar da turkiye'nin 100% korsan mi  


    turkiye'de ekonominin batmasi sonucu turk gencleri evlere kapandi, sabah aksam oyun oynuyor neredeyse, siz burada yok pazar kucuk yok su bu diyorsunuz  adama disarda kahveye 200 vermektense oyuna tek seferlik 1000 vermek daha mantikli geliyor, turkiye'de oyun satis oranlari cook daha yuksek dusundugunuzden.


    bundan 10 sene once neden turkce yok diye soruldugunda da ayni seyi diyordunuz 20 sene once de. artik o korsan cdci donemi bitti. yeni bahaneler bulunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozer928 kullanıcısına yanıt

    Hocam ne olursa olsun . Üretici oyununu bir ülkede satişa cıkarmişsa ayni dilde pazarlayarak satarsa daha cok satar.. Kimse dilinden anlamadigi oyunu niye satin alsin ? Yahu fiyatlar uctu onu biliyoruz. Pekala oyun fiyatlari yeni yeni zamlaniyor.. Bu vakte kadar hiç degişmedi 2010'da Asgari ücret 576 liraydi, Şimdi 11.400 yine satin alinmiyor yine pahali.. Herşey bakış acısıyla degişiyor. Elinize bir hesap makinesi alın yaşam şartlarini 10 sene öncekiyle kıyaslayin. Bakın gidin teknoloji gıda ile hesap yapin demiyorum. Oyun üzerinden hesap yapin degişen hicbirşey yok. Bu tarz düşüncede olan hickimse oyun SATİN ALMAZ. Bu düşünce yapisini degiştirin. Oyunlar zamanla indirimden yine ucuk hale düşüyor. Evet piyasa kırılgan onun farkındayiz. Lakin TÜRKÇE dil için İngilizce ögrenin demek cok fazla komik degilmi sence ?İyi o zaman adamlara oyun pazarlıcaz.. Gitsin Türkçe ögrensinler diyelim. Böyle bir mantık yok.





  • Az çok demeyelim, ne olacak demeyelim, ingilizce öğrenin/firmalar TR oyuncu sektörünü sevmiyor gibi saçmalamayalım da destekleyelim arkadaşlar kampanyayı. Ha olur olmaz bilemem ama bu tarz yerler TR oyuncu topluluğunun cürmünü de gösteren şeyler. Bakalım kaç kişiyiz adam gibi destekleyen...

  • Az çok demeyelim lütfen kampanyayı destekleyelim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noir06 kullanıcısına yanıt

      neden ağladın bu kadar yav gömmusün beni çok üzüldüm şuan gidip intihar ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın oyunu alacak parası yok alanları görünce kıskançlıktan kuduruyor aşağılık kompleksine giriyor
    Nerden saldırsam diye düşünüyor sonra çözümü ingilizce öğrenin demekte buluyor
    Kendisinin ingilizce seviyesi how are youdan öte değildir ne de olsa kanıtlama gibi derdi yok
    Korsancı zavallılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkında mısınız bilmiyorum ama pazar büyüyor ve çalışan sayısı da artıyor. Dil eklenme sayısı da artıyor. Doğal olarak. Artık göreceksiniz en az 20 dil filan olacak çoğu oyun da. Kürtçe dahil eklenecek ama biz hala Türkçe’yi konuşuyoruz. Starfield o Türkçeyi ekleyecek bu talebin üstüne o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu change.org denen sitenin hiç işe yaradığına tanık olmadım. Binlerce imza toplanıyor sonra kalıyor öyle. Neyse atalım yine de...

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.