Şimdi Ara

Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
20.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende başladım güzele benziyor. Yaratık çıkartmak çok zor. 3 seviye yaratıklarla savaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Rune konusunda artık event bekleyeceğiz. Enerji açısından dediğin yeri glory ile alıp kurdum ama mesele geliştirmekte... Malesef haritalarda ilerlemek için enerji yetersiz kalıyor. Yüksek seviye haritalar için daha çok enerji, enerji kazanmak ve hızlı dolmasını sağlamak için ise glory'le kurulan yeri geliştirmek mesele... Glory kasmak için ise arenadan rakip yenmeniz lazım ki çok oyuncu konuda ya daha şanslı (yaratık konusunda...) ya da bir şekilde hile yaparak bir yerlere gelmiş ki bu da işinizi hayli zorlaştırıyor. Bakalım, enerji event'i yakalayabilirsem yine golem boss yaparım 1 saat (3.kat bu yaratıklarla rahat geçiliyor, 3 yıldız rune denk geliyor...). Gündüz vakte de almıyorlar ki akşam saat 11'de... Sabah işe gidince zor oluyor ama yaşınız kaç olursa olsun keyifli bir oyun. Birçok yaş grubundan insan var.

    Bu arada ne kadar kaliteli item düşürmek istiyorsanız o kadar üst kat bosslarını yenmeniz lazım ki o da malesef iyi ve uyandırılmış yüksek seviye bir yaratık demek oluyor. Bakalım yapabilirsem ilk önce fairy daha sonra knight'i uyandıracağım. :)

    Tavsiye ederim. Ne kadar sinirden kahrolsanız da...




  • Bu arada ilk hedefiniz elinizdekileri geliştirmek olsun. 5-6 yıldız aramayın, ben daha önce de biraz bu oyunda bulunmuştum ki düşürmeniz neredeyse imkansız. Basit mmorpg mantığı burada da işliyor. Yapmanız gereken elinizdekileri geliştirip iyi bir takım kurmak. Tavsiyem elinizde mevcut bir ekip, o ekibe dayalı yaratıklara yıldız seviyesi atlatmaya yarayacak feda edebileceğiniz ve geliştirmekte olduğunuz yaratıklar olsun. Yoksa 5-6 yıldızı çok beklersiniz.

    Rune uyarın işime yarayacak lakin elimdeki mamutu ve bear'ı yaramaz deyip bilmediğimden elimden bir güzel çıkardım. :( Sağlık olsun. Artık önümüzdeki maçlarda yardımını rica edeceğim. :) Şimdilik fairy ve knight'a odaklanıyorum. Şahsen knight favorim oldu :) (Özellikle awake halindeki parlayanını gördükten sonra...) :)

    Bu arada parlama nasıl oluyor? Runeler full 6 yıldız veya belli bir seviye basılı olunca mı?

    Ayrıca başlayan arkadaşlara tavsiyem mananızı boşuna harcamayın. Çok kıymetli. Sadece ihtiyacınız olan şeylere basın. Yaratık çağırın ve özellikle 3 yıldız altı runelere basmayın. (Belli bir seviyeden sonra 3 yıldıza basmak bile ziyan halini alacak. 6 yıldızların mana seviye tablosuna internetten baktım ki akıllara ziyan... O manayı toplamak bile eziyet. Bir de özellikle basmıyorsa... Şans oranı... :( )




  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)

    Bu da danışmadan iş yapıp batırdıktan sonraki halim :( Lvl 14 oldum bu arada... Ayrıca bu lvl sistemi ne işe yarıyor anlamadım. Zaten yaratıklara lvl atlatıyoruz. Sadece yapılar açısından faydası var görünüyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

    Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Summoners War ile ilgili olarak istediğiniz şeyi sorabilirsiniz ve oyun içinde elimden geldiğince sizi desteklerim. İlk mesajımda gördüğünüz şey kafamda kurduğum rehberin taslağı da sayılabilir. Konu ilgi çekerse öğrenmek istediğiniz, rehber hazırlamamı istediğiniz herhangi bir konuda sizlere yardımcı olabilirim.



    Oyun için nickim: Darbzen Europa(avrupa) serverindeyim. Rep monster olarak Lushen'im bulunmakta, ihtiyacı olanınız varsa size haritada çok yardımcı olur.

    hocam bu oyunda para ne kadar önemli para basmadan da gelişme olabilir mi
  • Para harcamadan gelişebilirsin. Bu oyunda para harcasan da yaratık düşürmen tamamiyle şans işi... Yani diğer online oyunlardaki gibi yok karakterime set düzeyim yok şunu alayım diye bir şey yok. Sadece bazı özel tekliflerle 6 yıldız runeler elde edebilirsin para ile... Onu da zaten karakterlerini geliştirdiğin zaman pekala elde edebiliyorsun 6.kattan...

    Yapman gereken iyi bir takım kurup meydan okuyup glory point kasmak, mana biriktirip akıllıca harcamak, kristallerini lüzumsuz kullanmayıp yaratık summonlamak veya da uygu yapı veya paketleri satın almak... Para sana sadece kristal açısından yardımcı olur o da kur bu kadar yüksekken sana pahalıya mal olur...
  • Bu arada kurta boşuna 4 yıldız upgrade yaptım galiba... İçim cız etti bi... :)
  • Oyunda F2P ve P2P oynamanın ayrı zevkleri var. Benim gibi F2P oyuncular için oyunda iyi bi monster düşürmenin verdiği hazzı eminim hiç bir P2P oyuncusu alamaz. Şuana kadar 2 adet nat 5* ve 4 yıldız olmasına rağmen çoğu 5 yıldızdan daha iyi iş yapan birkaç tane monster düşürdüm. Her seferinde bir oyunda ne kadar mutlu olabilirsen o kadar mutlu oldum. Belki ilk yorumda söylediğimle çelişebilir ama oyun monster'dan daha çok Rune üzerine kurulu. Elbette belli başlı monsterlarınız olmazsa bi seviyede takılıp kalırsınız ancak elbet bi zaman sonra ihtiyacınız olan monsterları az çok elde etmiş oluyorsunuz. Oyun asıl Giant, Dragon, Necro b10 yapmaya başladığınızda başlıyor. Çünkü bu saydığım yerlerden rune'ler elde ediliyor ve oyunda öyle runeler var ki gerçekten çok iyi bi 5 yıldız monster değerinde olabilir. Hatta daha değerli bile olabilir.

    Sallıyorum 6 yıldız % crit damage veren bi violent rune düşünelim, 4. slot için olsun. Bu runenin alt statları %40%atack, %8 crit rate 8 SPD ve %8 HP olursa ( max değerleri verdim) bu rune oyundaki en değerli şeylerden biri olur zaten buna yakın runelere sahip oyuncular arenada lider konumundalar.

    Fazla uzatmadan, oyuna para yatır ya da yatırma şans her zaman senin seviyeni belirleyen asıl faktör olacak. Düşüreceğin 5-6 mükemmel rune muhtemelen seni arenada zirvelere taşıyacaktır.


    Açıklama:
    P2P= pay to play ( para harcayarak oynama)

    F2P= Free to play ( para harcamadan oynama)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 28 Eylül 2015; 2:08:30 >




  • Antipatik Adam A kullanıcısına yanıt
    Devilmon'unu kilitleyip saklamanı öneriyorum. Yanlışlıkla gereksiz bi monstera yedirebilirsin aman ha.

    bu arada 6 yıldız yapmadıkça 4 yıldız yaptığınız monsterlar kayıp sayılmaz. Beğenmezseniz Fodder olarak kullanırsınız.
  • arkadaşlar awankened roid çıktı işe yarar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Noktalama isaretlerine kadar bu yazıyı yazmak `delilik´



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_eser -- 28 Eylül 2015; 17:11:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef Roid işinize yarayacak bir monster değil :(.



    @ mustafa_eser

    iyi anlamda mı kötü anlamda mı


    Aslında o yazıları tekrar okumadan geç bi vakitte yazdım. Cümle düşüklükleri yazım yanlışları vardır. Konunun ilgi çekip çekmemesine göre toparlamayı düşünüyorum.
  • şahsen ben pokemon gibi karakterimiz ile orada burada gezerek canavar toplayacağımızı falan düşünüyordum böyle değilmiş o yüzden beğenmedim
  • Yaw enerji falan dagitmiyorlar. Oyundan sıkılmaya başladım. Bomboş bakıyorum oyuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu geçen sene oynuyordum asiada ve sattım hesabı belki tanıyan vardır zeratulu hesabım vardı
    zeratu iona archeangel helllayd seara
    ne kadrom vardı yav :))
    bu oyundaki ortam çok güzel bağımlılık yapar gerçekten dikkat :D
  • Arkadaşlar awakenli ramahan ise yarar mı. Youtube den arena videosunu izledim. Rakibin defansıni kırıyor diğer adamlar indiriyor. Sizce magic Knighta yem edeyim mi yoksa 5 yıldız için kasayim mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kaç mb acaba bilen var mı? Biraz yer sorunum varda telefonda ama merak ettim oyunu açıkçası...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    @DarkEternal
    Oyun veri 782
    Uygulama 33,75
    Toplam 815 Mb görünüyor bende.


    @ RexWolker
    Monsterların youtube videolarına göre yorum yapmanızı önermem. Herhangi bir monstere koyacağınız çok iyi rune setleri onun muhteşem damageler vermesini sağlayabilir. Ramahan Wind attacker bi monster, ileriki levellerde Ramahandan çok daha iyi wind attackerlara sahip olacağın için ( şans ve emeğe göre ) Ramahan işine yaramayacaktır. oyun başında ise yine yeterli damageye fonksyona sahip olmayan bi monster malesef. İnugamilerden en iyileri Belladeon ve Raoq'tur. Oyun başı ve sonu her zaman işine yararlar ve bu iki monsterda az bi emek ve şansla elde edilebilir.


    Enerji konusuna gelince sana önerim Mysterious Plantı geliştirmen ve eventleri takip etmen. Şuan benim max enerjim 79, Mysterious Plant'ım max levelde ve eventleri kaçırmıyorum. Kendi adıma konuşayım enerjileri harcayamaz durumdayım. Oyun başında böyle olması normaldir. Zaten diğer türlü çok fazla vakit kaybetmiş olursun bi oyun için.

    @birvarmışbiryokmuş

    tabi öyle bi oyunda güzel olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 30 Eylül 2015; 22:47:14 >




  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Şimdi yüklüyorum oyunu. Birde şunu sorayım. Oyunun başında yapmamamız, harcamamamız gereken şeyler var mı?
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler cevap için. enerji eventleri bitti mi hiç denk gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.