Şimdi Ara

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
3
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt

    Mümkün çünkü sorgulamada çıkan altyapı bilgilerinin neredeyse tamamı güncel data değil. Ayrıca belediyelerin habersiz şekilde dış kapı numaralarını değiştirmesi de iyice bulandırıyor sistemi.


    Bölge müdürlüğüne müracat etseniz veya bulunduğunuz yerde herhangi bir bayiden işlem yapsanız muhtemelen çözülürdü sorununuz. Aynı olayı yaşadım geçmişte firmalar altyapı yok diyerek bağlantı yapamamıştı, telekom bayisinden başvuru yaptım en sonunda birkaç yeri aradılar çözümlenmişti sorun. Altyapı yok dedikleri yerde bir anda altyapı var oldu.Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz 

  • Bölgeme fiber GPON gelmesi için uğraşıyorum kdk ve TBMM den başvurdum şikayet yazdım sonra BTK dan da şikayet yazdım fiber gelmesi için başka ne yapabiliriz üstelik geçen sene Eylül 2022 de bizim sokaktaki menhol kapakları açıldı fiber kablolar geçirildi sonra menhol kapaklarını kapatıp gittiler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ankara altındağ yaşıyorum aşşağı mahallede bir binanada gpon var ama bizim binada yok nasıl getirtebilirim

  • Merhaba, yazın köyde müstakil evde kalıyoruz. 2 sene önce vdsl altyapı olduğunu öğrenince vdsl bağlatmıştım. Hız çok iyi olmasa da kopma sorunu çok nadir oluyor ve kullanıyorduk. Bu sene yine kopma olmasa da hız çok yavaş ve google bile açılmaz durumdaydı. Bundan dolayı arıza kaydı oluşturduk. Gelen kişi saha dolabı size çok uzak (900m civarı sanırım) vdsl bu uzaklıkta kaldırmaz 10 mbpsten fazla da alamazsınız dedi hattı adsle geçirdi, hızı da kıstı. Şuan da modem hat değerleri çok kötü olmamasına rağmen adslle 8 mpbs hız veriyorlar. Kopma yok ama gecikme bazen fazlalasiyor. Vdsl de kalsa bu olmazdı diye düşünüyorum. Vdsl de kalıp modem hız değerleri düşse kurtarabilir miydi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BohemianRhapsody -- 9 Ağustos 2023; 15:4:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni bir siteye taşındım. Binaya ve daire içine fiberler döşendi. Elektrik odasına kutu da koyuldu. İnternet başvurumu ne zaman yapabilirim? Henüz altyapı gözükmüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruzgar3460 kullanıcısına yanıt

    İstanbul da FTTH ile 50ms almak normal mi hocam 146.66.155.1 e ? Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz 

  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    Maalesef hocam ama arıza kaydı açmak boşuna benim durumda. Kaç tane açtım, yazmadığım yer de kalmadı. Çözümsüz yani maalesef.

  • Sorun benimle alakalı veya değil bunu ben bilmiyorum. Bununla alakalı defalarca kez arıza kaydı da oluşturdum. Ping ile ilgili bir şey yapamıyoruz diyorlar ve kapanıyor kayıtlar. Mail vs de attım bu konuyla ilgili. Sorun seninle ilgili derken neyi kastettiniz bilmiyorum. FTTH bu zaten, ek yeri yok bir şey yok yani kablonun vesaire.


    Eski hali



    Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz


    Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

    Güncel hali



    Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    ç




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F17B5020F -- 28 Ağustos 2023; 21:13:27 >
  • Kablolu kablosuz aynı benim o açıdan bir sorunum yok. @Filtmax


    Ben CGNAT içindeyim yani ip adresim zaten sürekli değişiyor. Kapatıp açsam da 10 ile başlayan iki veya üç cihaz ip veriyor router arayüzüne. Başka ip gelmiyor yani. @mustifb Daha önce başka bir konuda kendisi de aynı sorundan muzdarip olduğunu yazmıştı. Zaten bölgelerimiz de yakın sayılır. 78, 88 veya 90 lı ip geliyor tarayıcıdan bakınca. Bu üçünden başka ip gelmiyor. Birine sabitleme yapılınca başta stabil oluyor ama sonra bozuluyor aynı şekilde. Bunları denediler yani. Sorun nereden kaynaklı bilmiyorum. Ben Çekmeköy deyim ama buradaki santralden sonra bağlantı Ümraniye ye gidiyor. Zaten Acıbadem sonrasında yükseliyor öncesinde hiçbir sorun yok. Buradan da anlayabiliriz ki ülke içinde bir sorun yok esasen. Çıktıktan sonra başlıyor problem.





  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    ç




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F17B5020F -- 28 Ağustos 2023; 21:13:34 >
  • Kime anlatıcaz derdimizi? Bu yazdıklarının benzerini anlattım yüzüme baktılar öyle müdürlükte. Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz Anlayan yok bu konulardan özetle. Acıbadem e mail atıyorlar, oradaki de ping normal diyor arayıp. Derdimizi kime anlatalım haydi sen söyle.Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz 

    Sahadakiler hiç anlamıyor bu arada. Sinyal normal diyor ve konu onlar için bitmiş oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Ağustos 2023; 17:51:54 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    ç




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F17B5020F -- 28 Ağustos 2023; 21:13:42 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Hocam altyapı kime aitse ondan hizmet almayı deneyebilirsiniz ya da statik ip alacaksınız apra ping tester programıyla test edeceksiniz en iyi sonuç gelene kadar statik ip’yi değiştirme talebinde bulunacaksınız

    çünkü örneğin bende cgnat yok her modeme reset attığımda ip değişiyor ancak her ip aynı pingi vermiyor bazı ip blokları valve viyana sunucularına 60 ping verirken bazıları 50 bazıları da 30 veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT'de öyle bu IP buradan gitsin, bu IP buradan gitsin diye bir olay yok. Bütün IP blokları aynı rotayı kullanıyor NTT ya da Arelion'un denk gelme olasılığı da %50-%50. İkisinden de aynı miktarda kapasite var bir bloğu -ki bu CGNAT olduğu için on binlerce kullanıcı demek- NTT'ye ayırsa NTT'den daha fazla kapasite kullanılacak demek bu da TT'nin havadan daha fazla arabağlantı ücreti ödemesi demek.


    Zaten problem bunlarda değil. Bu arabağlantı sırasındaki QoS'dan kaynaklı TT 78'li bloğu alternatiflere de verdiği için bu IP bloğunun önceliğini düşürmüş ve bilerek düzeltmiyorlar. Ya da artık Network birimi ile Erişim birimi arasındaki iletişim tamamen kopmuş.

  • mustifb M kullanıcısına yanıt

    ç




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F17B5020F -- 28 Ağustos 2023; 21:13:57 >
  • Bulunduğum yerde fiber yok. Adsl için başvuru yaptım bayiye. Ertesi gün Telekom ile görüşmüşler ama bakır port bile yok.
    Eve adsl'i geçtim telefon bile bağlayamıyorum.
    Evine minimum adsl gelmesi için (ama kesin gelmesi için) hangi yolu izlemem lazım? (Paşa gönüllerini bekleyemem.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 10 Ağustos 2023; 19:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim dememizle olsa her şeyi isteyelim :) Adamlar o noktada değil birçok teknik tabiri de bilmiyorlar maalesef. Yine de bir şeyler deneyelim bakalım çok teşekkürler.

  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    Altyapı Ttnet, zaten Ttnet kullanıyorum.


    Cgnat tan çıkmak için o kadar para verilmez hocam sabit ip ye. O yüzden o ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz Cgnat ın bir sorunu yok zaten genel olarak. Tüm dünyada da uygulanan bir sistem. Sadece o sistem içerisinde bir sorunla karşılaştım hepsi o. İnşallah çözümü de bulursak sorun kalmayacak. Bu arada belki de sorun ip den bile kaynaklanmıyor bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Ağustos 2023; 20:23:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.