Şimdi Ara

TURKNET fakir bögelerden aldıkları haksız kazançla Zengin Muhitleri Memnun Ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • taşra ise İstanbul'da da aynı mahallede 12mbps alıp aynı parayı öderken 3 cadde yukarı taşınıp şuan vdsl2 de 95mbps alıyorum. 2. bir durum ise telekom altyapısı olan yerde turknet tamamen telekoma bağlı hizmet veriyor haliyle telekomun servis kalitesi neyse o hatta telekoma arıza bildirmek için turkneti(kotasız ve nispeten uygun fiyatından dolayı) araya biz kabul edip alıyoruz ve adamlar birde fiyat vs bahanesiyle online yazıyla şikayet alıyorlar. buna göre değerlendirmek lazım.


    + türkiyede en çok vergi mükellefi + yaşayan insan sayısı + en çok müşteri(herhangi bir altyapı servisi için elektrik olur doğalgaz olur)istanbul'dadır haliyle en çok yatırım istanbula yapılır bu böyledir.


    taşranın gelişmesi isteniyorsa önce memleketin ticarethanesi olmuş bu şehri dağıtacak, başka yerlerde de aynı imkanları sağlayacak iş imkanları yaratabilecek yöneticiler seçerek işe başlanabilir(şuan etrafta böyle birileri vardır - yoktur o sizin bileceğiniz iş)


    amacı tamamen kâr etmek olan bir firmaya başlıkta bahsedilen şekilde sitem etmek bayağı bayağı absürt oluyor.


    ne avukatıyım ne fanatiğiyim. benim beklediğim standartları karşılıyor şuan o kadar. üye olmak isterseniz davet kodu ... :D şaka şaka "coğrafya kaderdir" :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tryboy -- 2 Şubat 2021; 1:18:39 >




  • 5 mbit internet veriyorlardı.
    Artık onu da vermiyorlar. 10 gündür internet yok. Açıklama yok.Nedeni belli değil.

    Uzak durun,manyak olursunuz benden söylemesi.
    Fatura tahsil ederken varlar,sorun çıkınca yoklar.
    10 gün.
    240 Saat

    10 gün
    iyi düşünün.

    Sevmediğiniz,gıcık olduğunuz biri varsa,söyleyin o evine bağlatsın.
    Kanser olup ölür zaten fazla yaşamaz.

    922287 no'lu parasını ödeyip kullanamayıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5AF8E7A8 -- 3 Şubat 2021; 19:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tryboy T kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel mesaj yazmışsınız ama ben hep şunu düşünürüm. İnsanlar nerede olurlarsa olsunlar ( il ilçe farketmez) iyi hizmet alsınlar. Mesela İstanbul da fiber var ise Giresun da da fiber olsun. İstanbul da doğalgaz var ise Hakkari de de doğalgaz olsun. Tabi bu biraz hayal farkındayım ama herkesin eşit ve iyi hizmet aldığı bir dünya güzel olurdu. Belki de fazla iyimser/hümanist bir düşüncedir bilemiyorum. Saygılar.
  • Guest-D5AF8E7A8 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Hizmetinizi kontrol ettiğimde en son açılan destek kaydı 26.01.2021 tarihinde sonuçlanmıştır. Aktif destek kaydınız olmaması üzerine ben 41175831 numaralı arıza kaydınızı oluşturarak saha ekiplerine iş emri numarasıyla birlikte ilettim. Teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri çalışma yaparak size bilgi verecektir. Ayrıca konuyu yakından takip ediyorum.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Düşünceniz çok iyi de bunu Türknetten beklemek yanlış fiber projesine yeni başladılar 10 15 şehre daha yapmayı planlıyorlar ama bunu güzel kazanç için yapıyorlar o yüzden büyük şehirler ve bu özel bir şirket kar etmesi gerekir her yere fiber çekmesi gereken türkteleom dur ama onlar işlerini yapmak yerine milleti dolandırıp parayı cukkalamak peşindeler malesef.

  • samcu S kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkür ederim. Elbette hocam tek bir işletmeciden beklemek doğru olmaz, ben mesajımı genel yazmıştım hocam.

  • anladım ki 2 3 sene önceye kadar türktelekom ve kablonet haricinde fiber döşemek isteyenlere zorluk çıkartıyorlardı kazı izni çıkartmamak,faiş kazı ücretleri.

  • samcu S kullanıcısına yanıt

    İnşallah şimdi düzelmiştir hocam o durumlar. İstanbul da Superonline ve Vodafone istellcom firması ile fiber çekiyor mesela. Kapaklarda da istellcom yazıyor.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    evet ibb nin altyapısını kullanıyorlar oda güzel bir gelişim.İşte tek bir kişinin tekelinde olmasa genişleyecek fiber ağı.

  • samcu S kullanıcısına yanıt

    Rekabet oldukça fiyatlar da düşecektir hocam. Tüketici lehine olan durumlar esasen. Mobilde sınırsız internet olması hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Sizce olmalı mı, olmamalı ise neden olmamalı?


    Mobil operatörler bölümünde sıkça konuşuluyor. Vodafone veriyor şu an mobilde sınırsız internet.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    ztn türknet fibere girdiği için süperonline 200mb lik paket satmaya başladı rekabet her zaman iyidir bizim için.Bence sınırsız interet olmalı mobilde ki var abd de ve ingiltere de adamlar mobil internet ile twitch yayını açıyor takip ettiklerim var ama tr de bi işe yararmı bilmem çünkü 4.5g de kapsama alanına abandılar her yerde internet fln çekiyor ama hızlar berbat ara semtlerde ben istanbulda oturuyorum şişlide 100mb alıyorum mobil çeliktepe de 5 10 mb ve bu vodofone ve türkcell de böyle ki türktelekomda da böyledir.

  • bu adsl acilen yasaklanmalı, yıllardır vdsl2 bile getirmediler. hala 16 mbps adsl'e devam ki onu bile alamıyorum 12-13 ancak.

  • samcu S kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam yorumunuz için.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    rica ederim.

  • Kesinlikle doğru olan önerme. 8 mbps alanla 100 mbps hiz alan neden ayni ucreti ödüyor? Saçmalık.

    Elon musk'un projesi varmis dünyanın her yerine uyduyla yüksek hızlı internet sağlıcak. Bu kan emicilerden bıktım 40 dolara kadar olursa almazsam şerefsizim :))
    Paramızla rezil oluyoruz arkadaş !
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Kesinlikle doğru olan önerme.

    Sizin mesajı okuyunca bir an Ekşi Sözlük sayfasını açtım sandım.  

  • orhan kullanıcısına yanıt

    Mesela hangi fakir semtte var bunlar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ekşide de yazıyorum. Entry gibi yazmışım harbi 😀
  • samcu S kullanıcısına yanıt

    Telekom ya da turknet farketmez bunu lüks sitelere değil de normal mahallelere döşediği zaman oradaki müşterilerden para yerine dalak böbrek mi alıyor. Bazı arkadaşlar söyledikleri sözün ne anlama geldiğini bilmeden garip garip söylemler geliştirmişler. Yok şirketin amacı para kazanmak, yok kar etmek sanki lüks sitede oturmayan adam turknetin kapısına gitmiş sadaka niyetine hizmet bekliyor?!. Kardeşim farkında değilseniz ayıktırayım senin 200 mbps ye ödediğin parayı ben burada 10 a 20 ye ödüyorum??? Anladık mı durumu biraz?

  • katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Çemkirmeden önce ticari işletmenin amacının ne olduğuna bakıp sonrasında neden toplu konut ya da gelir düzeyi yüksek yerlerden başlandığını anlayabileceğini düşünüyorum. Profiline baktım, Niğde'de yaşıyorsun sanırım. Ankara ya da İstanbul'un nüfus yoğunluğu ile karşılaştırılamayacak seviye değil mi? Nüfus yoğun olursa daha az yatırım ile daha fazla müşteri toplayabilirler ve yatırımlarının karşılığını daha çabuk alırlar, kimse babasının hayrına iş yapmıyor, böyle bir durumda sen ne yapardın?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.