Şimdi Ara

umarım izmirde akp kazanır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Niye AKP kazansın deniyor, niye İYİ parti veya Zafer veya başka bir parti kazansın denmiyor. Hani AKP gitsin de kim gelirse gelsin felsefesine inanıyodunuz. Yoksa bu bir takiyye miydi; AKP gitsin ama CHP'den başkası gelmesin motivasyonu CHPlilerin gerçek düşüncesi olduğunu anlayamadınız mı. CHPliler CHPden şikayetçi ise, AKP'de gelmesin düşüncesinde samimi olsaydılar çok rahat başka bir partiye kazandırabilir.

    İzmirlilerin örneğin Konyalılardan daha medeni olduğu, daha doğru düşünebilen olduğu algısı sadece bir yanılsamadır. Konya belediyesi İzmir belediyesi gibi başarısız olsaydı çoktan el değiştirmişti. Türkiye'de başarısız olup da CHP ve DEM'in elinden çıkmayacak belediye vardır, ama diğer partilerin elinden çıkmayacak hiç bir belediye yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Mart 2024; 0:41:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyip bile aday olsa izmirde kazanamaz , İzmirliler akp nin ne olduğunu çok iyi biliyor, izmir yıllarca Avrupa bankalarından aldığı kredilerle yatırım yapmaya çalışıyor hizmet gitmesin diye hükumetin İzmire verdiği komik ödenekleri biz biliyoruz ,akp izmirde boşuna secim çalışması yapiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 25 Mart 2024; 1:13:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Yok ya. 2 sene önceye kadar gerçekten kokuyordu. Ancak körfez değildi arıtma tesisinden gelen koku ta alsancak konak taraflarına kadar geliyordu. Kokan deniz değildi ama bir kere eleştirmek isteyenlere doğrusunu anlatamazsın.


    Beğenilmeyen tunç soyer böyle altyapı yatırımları yaptı yeni arıtma açtı. Dandik bir sürü projesi var ama altyapı için çalıştı. Memlekette altyapı için çalışanlar görmezden gelinir.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    bi tane bilim adamı vardı denizde kirlilik çıkınca adamı TV ye çıkardılar, diyo ki bütün şehirlerin ciddi kanalizasyon sistemi modernleştirme ihtiyaçları var ama belediye işi popülizm ile yürüdüğü için belediye başkanları sağa sola bank yapıp, düzgün yolu söküp tekrar yapmayı seviyorlar diyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy atmadan önce Bursa’ya gelin, Şehreküstü, heykel taraflarını bir gezin.

    Sonra İzmir ya da şehrinize dönün.

  • Belki önceki seçimlere göre oyunu arttırır ama kazanması imkansız.
    İzmir'li hizmete oy vermez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

    Evet kesinlikle öyle, İzmir'e hiç bir vasfı olmayan sarı çizmeli Mehmet ağayıda aday koysan yine seçilir çünkü belli başlı bu şehirlerde CHP'den olması yeterli, tıpkı İstanbul'un ilçeleri olan Kadıköy, Ataşehir, Kartal, Avcılar, Bakırköy ve Beşiktaş gibi buralar CHP'nin kaleleridir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık konuşalım ikisi dışında başka parti mi yok. Yani bir CHP destekçisi tepki gösterecekse gidip ülkeyi 22 yılda bu hale getiren bir parti desteklemez. Zaten ak partililerin burada kendince oyun oynadığı belli. Oy özeldir arkadaşlar, ideolojik olarak bir şey tartışmadılar sonra sen gidip a partisini b partisini seçmişsin bize ne yani. Sen kimsin ve neden oyunu bize bildiriyorsun. Aynısı diğer partililer içinde geçerli, sizler önemli insanlar değilsiniz. Birilerini başa seçeceksiniz ve sonra yine değersiz başarısız insanlar olarak hayata devam edeceksiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzmirde t. terliği aday olsa o kazanır. odun aday olsa chp'den o kazanır. 10 numara, 5 yıldız.

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    Koca ülke akp ve CHP den ibaretmiş gibi davranıyorlar. Sonra niye bu haldeyiz diye şikayet ediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpnin yıllardır aldığı şehirlerin durumunu da biliyoruz, karadeniz her yağmurda göle dönüyor, adamlar 2009 dan beri söz verdiği tramvaya başlamadı bile, Bursa'da yollar dağ yolu gibi arazi aracıyla zor, şanlıurfa milyonluk köy hatta köylerin durumu bile oradan iyidir, bizim sultanbeylide belediyenin zaten sonuç belli olduğu için kafası rahat ortalık çöp kir dolu vs


    Akp belediyecilikte iyidir efsanesi nasıl büyüdüyse muhalif insanları bile sarmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

    Ne kadar ödenek alıyor İzmir BB hükumetten? Rakam verebilir misiniz?

  • bağnaz izmirliler değişimi sevmez fok içinde yüzerler yine oy vermez

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    https://www.gazeteduvar.com.tr/2024-yatirim-programinda-16-milyarlik-izmir-metrosuna-3-bin-lira-ayrildi-haber-1662094

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletim kafa bu kadar...Belediye başkanı sececeksiniz....hukumet değil..izmir e kim iyi hizmet edecekse kim belediyecelik hizmetlerini duzgun yapacaksa ona oy verilmeli..(su, imar, ulaşım ve kanalizasyon gibi çevre ve çevre sağlığı, kentsel alt yapı; temizlik ve katı atık; itfaiye, zabıta, acil yardım, kurtarma ve ambulans; defin ve mezarlıklar)

  • Akp kazanamaz, Tunç Soyer çok başarılıydı gerçekten maalesef tekrar aday göstermediler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.