Şimdi Ara

umarım izmirde akp kazanır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada hizmet yok diyorlar niye akp başka parti yok mu diyorlar. Şaka gibi beyinleri var. Has CHP’li arkadaşım yıllardır hizmet yok diyor. Hele size gelen su faturası başka şehirde yoktur resmen soygun.


    Ggin akp verinde hizmet görün demiyorum. İzmir zaten alamazlar. Gidipte belediyenize hesap sorun. Hesap sormuyorsun, senin ne farkın kaldı ondan bundan? Hani çalan çırpana karşısınız ya. Basit bir iş yerine 6500TL su faturası geldiğini gördüm. Atık, kanalizasyon ne varsa geçirmişler. Ben iş yerimde 350TL fatura ödüyorum. Mansur düşürdü fiyatları. Hani sizinki ne yapıyor.


    Kısaca, çalıyor çırpıyor izmir’linin de umrunda değil.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    İzmir sıradaki depremlerde maalesef yok olabilir. Hatay gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de Akp adayı İsmet İnönü olsa, mezardan çıkıp dirilse gelse aday olsa kazanamaz. Akp en iyi döneminde kazanamıyordu şu bitik zamanında hiç kazanamaz.


    İzmirli olmayanlar tam olarak anlayamıyor İzmir'i. Tunceli'yi de anlayamıyor aynı kişiler. İzmir'de hizmete, doğruluğa, dürüstlüğe, hırsızlığa, yolsuzluğa, çalışmaya ya da yan gelip yatmaya, alt yapı sorunlarına ya da çözümlerine oy verilmez. Chp adayı kimse ona oy verilir.

    Chp adayı Atatürkçü biri mi? Oy verilir.

    Chp adayı Kürtçü mü? Oy verilir.

    Chp adayı siyasal islamcı mı? Oy verilir.

    Chp adayı siyasal alevici mi? Oy verilir.

    Chp adayı Aziz Kocaoğlu mu? Oy verilir.

    Chp adayı Tunç Soyer mi? Oy verilir.

    Chp adayı ülkücü mü? Oy verilir.

    Chp adayı pkk sempatizanı mı? Oy verilir.

    Chp adayı Akpli mi? Oy verilir.


    Mesela kim en çok irrite olduğunuz kişi? Süleyman Soylu mu? Bence baya baya çok sevilmeyen, çok çok sevilmeyen, sevilmeme katsayısı en yüksek insanlardan biri olabilir.


    İddiaya girerim Süleyman Soylu bu seçim Chp İzmir BB adayı olsaydı alacağı oyda % 3-5 taş çatlasın değişim olurdu. Onlar da Kürt seçmenler oy vermediği için hani.


    Kim başka en nefret ettiğiniz, bize ne kötülükler yaptı dediğiniz? Binali mi? Chp aday gösterirse seçilir.


    Yok mu böyle görmeyi bırakın sesini duyunca sinir katsayım tavan yapıyor dediğiniz biri? Berat Albayrak mesela. Chp Karşıyaka adayı olsun % 70 ile seçilir.


    Ya Bilal oğlan bak. Sıfırcı Bilal. Bilal oğlanı getir Narlıdere Chp adayı yap kazanamazsa tüm İzmir yüzüme tükürsün.


    Şu anda ülkemizin en büyük sorunu mülteciler değil mi? 1 numaralı sorumlulardan biri Ahmet Davutoğlu. Kalp yaptılar Gündoğdu meydanında. Böyle kalp kalp yaptılar adama. Alkışladılar. Neden? Chp şemsiyesi altındaydı çünkü.


    Sadullah'a oy verdiler ya. İzmir seçmeni Sadullah Ergin'e oy verdi, meclise soktu. Daha bir kaç yıl önce "YARGILANACAKSINIZ" dedikleri adama oy verip vekil yaptılar. Neden? Chp listelerinden girdi çünkü. Bu arada Çankaya, Kadıköy, Beşiktaş vb yerlerdeki Chp seçmenine ben İzmir seçmeni diyorum. Neye, niçin oy verdiğini bilmeyen seçmen demek benim lügatımda.


    O yüzden Akp zaten kazanmasın da başkasının da şansı yok.


    Sırrı Sakık nasıl iğrenç bir insan değil mi? Sadece pkklı değil açık açık Türk, Atatürk ve cumhuriyet düşmanı. Saklamıyor bile.


    Chp'nin İzmir BB ya da Bornova, Karşıyaka, Narlıdere, Balçova vs en garanti yerlerinden Chp adayı olsun K-A-Z-A-N-I-R.


    Çıksın seçim vaadi olarak Konak meydandaki İlk Kurşun anıtını yıkıp yerine Sakine Cansız anıtı dikeceğiz, Yeşildere'deki Atatürk maskını da söküp yerine başkan Apo maskı yapacağız dese gene seçilir. Yeter ki Chp adayı olsun.



    O yüzden bana şehrimi anlatmayın. Mecvut başkan daha bir kaç gün önce "DEM'e sempati besliyorum" diye açıklama yaptı. Zaten HDP kontenjanından seçilmişti geçen seçim. "Biz İstanbul ve Akdeniz'de sizi destekleyeceğiz siz de bazı yerlerde adı sizin ama gönlü bizden olan kişileri aday göstereceksiniz" adayıydı.


    Üzüldüğüm nokta bu insanlar (Chp belediye başkanları) kendilerini başarılı falan sanıyor. Oy potansiyelleri olduğunu sanıyor.


    Mansur Yavaş İzmir'de İyi Parti (Akp bile değil bakın İyi Parti) adayı olsa, Chp ile ittifak olmadan hani, sizce İzmir'i alabilir mi?


    Mansur başkan muhtemelen 1300 küsür belediye başkanı arasında en sözüne itibar edilen, en sevilen, Chpli olmayanların bile sevdiği, saydığı nadir kişilerden. İzmir'de Chp adayı değilse KAZANAMAZ.


    İşte bu sebeple Mansur Yavaş'ın bile kazanamayacağı bir şehirde Chp ile rekabete girmek iyidir, hobi olarak iyidir. Kaybetme şansları yoktur. Zaten bu yüzden 11 büyükşehir belediyesi olan Chp'de en kötü yönetilen, en az hizmet verilen, en az yatırım yapılan, en pahalı su satan, en kötü ne varsa bünyesinde toplamayı başaran Chp belediyesi İzmir Büyükşehir'dir. Çünkü garantidir. Neden çalışsın? Antalya'da, Adana'da, İstanbul, Ankara, Eskişehir'de çalışmak zorundadır. Zira garanti değildir. İzmir'de bakıyorlar biz ne yaparsak yapalım adamlar oy veriyor, onlar da hak ettiği değeri veriyor İzmir'e.


    Bu güzide şehri iliklerine kadar sömüren Chp'den kurtulmamız şarttır da şansımız yok. Akp Türkiye'nin başına bela, Chp izmir'in. İkisinin de ortak motivasyonu aynı. "Ne yapsak kabul ediyor bunlar"



    Aynı köprü hikayesi gibi. Köprüye 1 tane zenci az, 1 tane daha lazım.





  • Senin şehrinde yok olabilir. Akp ne yapacakmış? Sıfırdan şehir mi yapacak? Ya sizin yaşınız kaç? Emekliye zam veremeyenler kaynağı nereden bulacak? Sıradan vatandaşa birşey vermezler.

    Hataydaki deprem akpnin en kalesi olan şehirde olsun bakalım taş taş üstünde kalıyor mu? Malatya, antep bile yıkıldı onları yazmamışın. Burada 7.0 şiddetinde deprem oldu. Küçüklüğümden beri kaç kere 5.5 5,8 gibi depremler gördüm. Aynı günde 3 kere deprem oldu. Biz alışkınız.

  • İzmirde akp gibi partilerin seçim kazanamaması sizin eseriniz. Önceden anap, dyp kazanıyormuş. Demirel zamanında sahildeki lüks semtlerde demirel afişleri varken gecekondularda ecevit afişleri varmış. Bugün chpye oy atan semtler eskiden sağ partiye atıyormuş. Merkez sağı çökertip akp gibi fazilet-refah partisi devamı bir partiye sağı bırakırsan oy gelmez tabi.


    Sonra bu seçimleri böyle savaş haline çeviren sizsiniz. Yıllardır bu şehirle uğraşanlar belli. İzmirin verdiği vergi ortada aldığı pay ortada. Buraya gelmeyen para iç anadolu ve karadenizdeki gelişmemiş illere gidiyor. Sizin partinizdeki yönetim kadrosunda kaç karadenizli var kaç iç anadolulu var kaç izmirli var. Hadi izmiri geçtim kaç egeli ve akdenizli var?


    Yok bilmem ne gelse yine kazanamaz yok oy değiştirmezler diyenler kendi şehirlerine baksın. Konya, çankırı, çorumda hizmete göre mi oy veriyorlar? Rize mesela?

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Komik oluyor büyük harfle yazınca. Söylediğin şeyi kanıtlayabilir misin? 10 senedir buradayım. İki değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akplyi desteklemiyorum. İyi kazansın zafer kazansın milyon tane parti. Ancak içinde bulunduğumuz akp nefreti chpli olmayan herkesi fanatik akpli gibi düşünmek….

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirin trafiği gibi bir konuda ne gibi bir çalışma yapıyor sevgili chp'niz? İzmirde belediyede neden hep alevi tuncelilerimiz ve doğulu arkadaşlarımız var? Chp pkk seviciliği yaparken hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Bunca yıldır delik deşik yollarda ne gibi bir çalışma yapıldı? Neden seçim dönemlerinde asfalt yapılıyor sadece? Mesala neden kavşaklara bir battı çıktı bile yapamıyor bu çok çalışkan chp? Hükümet işi diye bir şey yok. Belediye de yapabilir. Ama izmir halkının salt kemalizim bağnazlığı ve cahilliği sayesinde yıllardır içi boş bir kutuplaşma yaratıldığından şehir en ufak bir yatırım alamıyor. Bak aldığı para da çar çur ediliyor. Şehrin her tarafı harabeye dönmüş durumda. Seninkiler hala akıllı kavşak vs sayıklıyor. Yahu yol yetmiyorken akıllı kavşak çözüm mü? İzmirin bütün her yerini müteahitlere açan ben miyim? Siz kemalizm, laiklik vs diye sayıklarken şehrin bütün kaynaklarını hortumlayanlar kim? Sadece çöp almakla belediyecilik oluyorsa, kapatalım belediyeyi sadece bir çöp şirketi kuralım geçelim ha? Hadi, al laiklik avaneni, rakı balığını işine bak. Sizin gibi insanlar yüzünden şehir bu hale geldi. 20 yıldır yapılan tek bir şey yok.Ne akp ne de bir başkası senin içkine de yaşamına da karışamaz. Nerede karışmış da izmir de karışacak? Tutturmuşsunuz salt bir içki, giyim vs. gören de akp belediyelerinde içki satılmıyor, mekanlarda alkol içilemiyor sanacak. Akp ye de verme. İyi partiye ver. Zafere ver. Hadi hiç olmadı memlekete ver. O da yok. Bak bunun adı salt bağnazlık ve cehaletdir. Kusura bakma emi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuya SON mesajım. BÜYÜK harfle vurgu da yapayım çalıntı hesapmışım ya. Siz çöp toplama ücreti adında ek para ödeyin ancak çöpler toplanmasın mahalleniz çöp koksun. Yok arıtma bilmemne ücretiyle diğer illerden 1.5 neredeyse 2 kat fazla su parası ödeyin. Mahalleniz logar koksun.Aman aman chpden başka biri gelmesin. 3 kuruş gelen ödenekle bi Atatürk büstü bi konser. Devam. Belediyede yapılanma da var bi nevi, ee ne farkın var akpden. Sahilde anneni babanı alıp çay içeceğin bi belediye yeri yok. Tekrar ediyorum BENDE İÇKİ İÇİYORUM. içkici gençler lafıma bile ne mana çıkardınız. Siz akp gelmesin değil CHPDEN BAŞKA PARTİ KAZANMASIN istiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt

    Daha baştan ofsaytsın. Söylediklerin hep propaganda laflar. Belediyede tunceliler ve aleviler dolu olduğunu nereden çıkardın? Ben niye göremedim bunları.

    Kemalizm bağnazlığından sana ne? Beğenmiyorsan yaşamazsın. Şehrin her tarafı müteahhitlere mi açılmış? Bayraklıdaki gökdelen imarları ankaradan geldi. Bölgeyi talan eden firmalar hep istanbul firmaları. Folkartları yapan kimin akrabası oluyor? Birçok yerde de depremde hasar gören binalar yıkılıp yenisi yapılıyor. Aldığı para çar çur olduysa metro nasıl açıldı? Arıtma tesisi yapıldı. Beğenmesem de bir tramway yapıldı.

    Akp ne yolu yapacakmış? Yeni çevreyolunu kim kullanacak eskisine şerit ekleseydi bari. Sanki alsancak limanındaki kavşağı çözecek sanki bucada menderes caddesini genişletecek. Hiç öyle projeler yok. Alsancakta var deme etrafı sit alanı zor yaparlar.


    Sen hangi belediyenin çevreyolu yaptığını gördün? Sen her yolun belediyenin sorumluluğunda olduğunu mu sanıyorsun? İzmir çevreyolunda neden karayolları sorumluluk sahası diye tabela var? Madem yenisi yapılacaktı hükümet seçim vaadi olarak neden koydu? Sanki ilde herşey belediyenin kontrolünde ya. Kaymakamlık, valilik süs mü?


    Pkk seviciliği derken ben akp toplantılarını da bilirim. Yardımlar dağıtılırken demografik dağılıma göre olsun diyordu senin pkklılar. Tabi onlar akpye oy verince pkklı olmuyor. Savunduğun partiler o pkklı dediklerinin cirit attığı partiler ama siz nedense chpyi suçlarsınız. Onlardan oy alırken iyiydi.


    Laiklik, kemalizm, pkk saymış dökmüşün derdin başka gibi. İyi parti, zafer, memleket gibi kıytırık partileri de yazmışın. Bu şehre suriyelileri dolduran sizsiniz. Sonra zafer gibi suriler parti kursa ezip geçeceği bir partiyi kuranlarda sizsiniz. Böyle kürt düşmanlığı yaparakta birşey elde edemezsiniz. Onu gidip kendi memleketinde yapacan burada senden kalabalıklar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 26 Mart 2024; 5:6:16 >




  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

    Belli belli. İlk kez gözüken bir hesap daha önce bu bölümde görülmemiş. Eski hesaplardan vermişler yollamışlar. Bi bitmediniz sanki etkisi varmış gibi propaganda yapacaksın.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Malmısın kardeş. Sana hesap mı vericem nereye yazarken? Forumda senin gibi mallar yüzünden yazacak yer mi kaldı? Hep iftira algı. Futbol forumunda yazıyorum arada burada yazıyorum da senin gibi bi kaç beyinsiz daha denk gelirse bırakıcam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaaa çıldıracam. O propaganda bu propaganda al başına çal hay izmiride chpnide akpnide…. Gece gece yemedigimiz iftira kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    Hem Chp nin başarısız olduğunu söyleyip hem de Yunanistan'da doğmayı hayal etmek tam bir çelişki.Ben 70 yaşımdayım.Chp tek başına 1950 yılından sonra bir kere bile iktidara gelmedi.Akp ve benzeri türev hükümetler insanları açlığa mahkum etti.Ve sen bu durumun müsepbipi sağ partiler diyeceğine Chp diyorsun.

    Git de bir IQ testi yaptır.Normalin altında çıkacağına eminim.

  • Chp zihniyeti izmiri bok götürür ama yine chp basarlar adamlarda bunu bildikleri için hizmet yapmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 yıldır izmirdeyim çok kötü durumda şuan. Cidden heryeri pislik götürüyor. Ulaşımı berbat ettiler. Suya acayip zamlar yapıldı. Ben illa ki AKP gelsin demiyorum ancak CHP'nin kesinlikle gitmesini istiyorum. Böyle rezil bir belediyecilik olamaz ya. İzmire CHP yakışmıyor. CHP Atatürkçü de değil artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Keşke yunan kazansaydı diyorsunuz yani !?

    Hem de gerçek ve orjinal anlamında !?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır CHP'ye oy vermiş biri olarak umarım AKP kazanır diyemiyorum ama umarım CHP kazanamaz diyebiliyorum artık. Ha İzmir'de CHP'nin kazanamadığı ve aynı zamanda AKP'nin de kazanamadığı bir senaryo biraz ütopik olur ama acı olan da bu aslında.


    İzmir gerçekten egenin incisi iken artık egenin çöplüğü olma yolunda istikrarlı adımlarla ilerliyor. CHP'nin çantada keklik dediği her il ve ilçe bu durumda aslında. Bunun başka bir örneği de Hatay. 10 yıldır büyükşehri CHP yönetiyor ve şehir depremden önce 1980'leri yaşıyordu. Yine aynı şekilde çantada keklik gördükleri Defne ve Samandağ ilçeleri de çukurlu yolları, çöpleri, bitmek bilmeyen elektrik ve su kesintileri gibi çağ dışı şekilde hizmet görmüyordu. Bu seçimde en büyük temennim; umarım CHP çantada keklik gördüğü her il ve ilçesinden sağlam bir tokat yer.





  • KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt

    vatan sevgisi? demokrasi? gram alakanız yok


    yarın öbür gün savaş çıksa ilk kaçan siz olacaksınız bunu adım gibi biliyorum hatta şuanda konuyu açan bile "keşke yunanistanda doğsaydım" diyor


    biz selçukludan beri buradayız fas ve yemene kadar en az 400 yıl beraber yaşadık çoğumuzun isimleri arapça saçma sapan arap şeyhlerini kaale alıyorsun onlar zaten satılmış ülke yönetiyorlar


    bu da sizin itici zihniyetiniz;

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    La ne demek bana ne? Beni etkiliyor canım benim. Ayrıca ne demek görnedim? Belediyedeki kadroları dökümünü yapın o zaman. Görünen köy kılavuz istemiyor. Hadi canım naş naş sana burada ekmek çıkmaz. Saçma argümanlarını kendine sakla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.