Şimdi Ara

umarım izmirde akp kazanır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir halkının "nasibinde" yok malesef

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

    senin gibi tipler sıradan bir izmirlinin tırnağı bile olamaz.

    Sen git ülkeyi parsel parsel arap şeyhlerine satanlarla ol.

    İzmirin demokrasi ahlakı ve vatan sevgisi sana 10 numara büyük gelir.

    sizin zihniyetiniz anca böyle pislik ve iftira saçar.

  • Millet belediyeden ne hizmet bekliyor hiç anlamıyom, kaşıkla ağzınıza yemek mi verecekler, zaten rutin işleri mecbur yapıyorlar, köydeki gibi ayağınız çamura da değmiyor, daha ne, önemli olan çarpma, çırpma, rant işleri yapmasınlar, gerisi hepsi aynı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir e değişiklik lazım.Belediyeye Tuncelilieri ve pkk sempatizanlarını doldurdular.Bunlara kaymaklı maaş vermek için de su faturalarını şişirdiler.Bıktırdılar açıkçası
    Not:Muhtar adaylarımız bile Tuncelili



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 25 Mart 2024; 21:44:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Ya sen İzmirde yaşsmıyorsun ya da ben. En sonunda Akp'yi savunduracaksınız bana!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beş yıl İzmire yaşadım. Bana göre belediyecilik felaket ancak insanlar memnun. AKPnin karşısında TERLİK olsun ona veririz diyorlar. Bu tarz bir durumda AKPnin bu kadar seçim çalışmalarına para dökmesi saçma. Yine CHP kazanacaktır. CHP belediye başkanları da çalışmamak haklı. Neden çalışsınlar ki? İzmir marşı söyle kazanıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir belediyesi ve belediyeye bağlı iştirakler ALEVİ veya RADİKAL SOLCU dolu. Halk memnun oy veriyor. yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

    alevi ve radikal solcu olmak suç mu?



    toplum kin ve nefrete sürükleme suçu işliyorsun.

  • KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt

    Hayır suç değil.Öyle bir çıkarım yapmadım. Niyet okumayı bırakmalısın. SÜNNİ ve RADİKAL SAĞCI yazsaydım aynı tepkiyi gösterecek miydin ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

    insanları din ve inançlarına göre bölemezsin.

    yaptığın suç.


    alevi değilim ama o insanlardan hastalıklı gibi bahsedemezsin.

  • Üstte bir arkadaş da İzmirde her yere özellikle TUNCELİlileri alıyorlar yazmış. Şimdi gördüm. Alım yapan arkadaşlar özellikle seçiyor yani. Ben mi bölmüş oluyorum? Onlar mı ? Halk dh ye girip benim yorumlarımı okumuyor merak etme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir den taşınalı 2 yıl oldu. Benim umurumda değil kim gelmiş kim gitmiş. İzmirde yaşamıyorum. Merak ediyorsanız eğer bu seçimlerde şehrimdeki CHP adayını VASIFSIZ bulduğum için ZAFER'i destekleyeceğim. Ancak bu açık. Sürekli Gazi Paşa ile övünen bir şehirin tüm kadrolarına RADİKAL Sol grupları doldurması saçmalık. Kendini ATATÜRKÇÜ İlan eden İzmiri teyzelerin ve biracı gençler de şimdi olmasa bile 5 sene sonra bu durumdan çok rahatsız olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

    ırkçı bir faşist olduğun belli.


    Sen kurban o teyzelere , kimseyi de içki içiyor diye yaftalayamazsın...


    hadi naş.

  • Bende içki içiyorum. Sana bir cintonik yaparım parmaklarını yalarsım. Ayrıca ironi nedir demagoji nedir biraz kitap okumalısın. İçkici gençlerden kastımın ne olduğunu biliyorsun. Ama çarpıtıyorsun. Tıpkı sevdigin siyasetcilerin yaptıgı gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt

    Yaşıyorum ne var? Akp gelince her semte metro mu yapacak? Senin evini yıkıp sıfır daire mi verecek bedavaya? Boş arazilere, kupon arazilere imar verip gökdelen gibi bina yapacaklar başka ne olacak? Karabağları komple yıkıp yeniden mi yapacaklar? Oradaki kaçak binalara imar affıyla imar veren kendileri zaten.


    Vaat olarak sundukları belediye işi değil hükümet işi zaten. Kimse sormadı ya iktidardasın çevreyolunu niye yapmadın diye.

  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

    Buraya gönderilmiş biri olduğun 2 mesajından belli oluyor. Vurgulamak istediğin şeyleri büyük harfle yazman bu forumda başka hesaplarda yazanların uyguladığı bir taktik. Vermişler eski bir hesabı gir yaz demişler. Bari tarzınızı değiştirin.


    Siz sıkılmaz mısınız? Algı yapmak için denemeyeceğiniz yöntem kalmadı. Radikal solmuş. Nereden biliyorsun? Belediyecileri mi tanıyorsun? Hiç sanmıyorum oradan buradan duyduğun propaganda laflar işte.

  • Birde şu belediye çalışanları meselesi var. Senin hemşerilerin kalabalıksa sende belediyeye girersin. Mesela mardinliler. Şehirde milyondan fazla kürt var ne sanıyorsunuz belediyeye bunlar alınmayacak mı? Öyle bir siyaset yok. Burası yozgat mı afyon mu? Göç almayan şehirlerde onlar olur. Bir de belediyeye alınanlardan şikayetçi olanlar sanki aileden izmirli. Çoğu babaları, dedeleri zamanında izmire gelenler.


    Senin ailende tek çocuk varsa senin oyun ne ki belediyeye alsınlar? Oy potansiyeline göre bu işlere bakılıyor. Yinede söylendiği gibi belediye öyle dersimli falan dolu değil. Bir sürü belediye işçisi tanırım çoğu egeli, konyalı, yugoslavya göçmeni.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.