Şimdi Ara

umarım izmirde akp kazanır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • acr kullanıcısına yanıt

    Belli ki burada bile yaşamıyorsun. Seni nereden etkiliyor? Aklınca siyasi propaganda yapacaksın. Burada konak akp adayı mardinli ve tüm mardinlileri oy vermeye ikna ediyorlar. Senin partine oy verirse pkklı olmazlar. Senin gibiler çamur atmak için burada alevi, dersimli, pkklı falan diye üfürüp duruyor. Akp zaten kürtlere bana oy vermeyin diyor demi? Belediye çalışanları işe girerken sabıka ve temiz kağıdı isteniyor. Güvenlik soruşturması diye birşey var. Öyle desteksiz sallamayla olmuyor. O iyi, zafer, memleket falan demeniz zaten oy bölmek başka bir halt değil.


    Bana ekmek çıkmasın sana yaranmaya derdim yok. Sadece neler üfürdüğüne bakıyorum. Oy vermeye niyeti olmayan, belediye trafik zabıtasından ceza yediğim için karşı tarafa bile oy verebilecek biriydim senin gibilerin zihniyeti olacağına chp olsun. Gelmiş bir de kemalist, laik falan demişin. Git kendi memleketinde yaşa kendi kıytırık kültürünle bu şehirde kimseyi etkileyemezsin.





  • Hrz91 kullanıcısına yanıt

    Kırıkkale'de Yahşihan'a bağlı Yenişehir'de üniversite ve civarında 2 aydır sular akmıyor. Burada oylar MHP ve AKP'den öteye gecmiyor. Yollar delik deşik sular yok. Öğrenciler sırf esnafa kazandırsın diye suları kesiyorlar. Gel de rezaleti gör.

  • Madem izmir kötü madem sizin zihniyetinizin olduğu yerler iyi yönetiliyor o zaman neden bu şehre göç ediyorsunuz? Onu söyleyin. Çoğunuzun memleketi haritadan silinse kimse umursamayacak dandik ama nedense çok iyi yönetiliyorlar ama orada yaşamıyorsunuz.


    Lafa gelince izmiri yıllardır bok götürür ama yapılan gökdelenlerde sizin zihniyet kapış kapış daire alır. Sonra nedense kendi insanınız ve kendi zihniyetiniz olan semtleri ve şehirleri tercih etmiyorsunuz. Hem kötü hem de gelmek için can atan acayip tipler var. Yazları çeşmede karadeniz, iç anadolu plakalı arabalar dolu. İzmirde sokakta gezenler yine sizin oralardan gelenler. Madem deniz kıyısı yer lazım gitsene karadenize kendi insanınızla mutlu mesut yaşarsınız.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir dil ne yani İzmir kurtarılmış bölge mi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Hocam(siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlara), Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşıyorum. Bursa büyükşehir belediyesi Ak Parti'de. Mustafakemalpaşa da Ak Parti'de. Söylediklerinde ciddi ve samimiysen lütfen gel burayı bir gez. Ya da sadece 10 dakikanı ayır internetten araştır. Beklentilerini karşılıyorsa buradan hepimize duyur, kararsız arkadaşlara ve beklentisi olan arkadaşlara fikirlerinle ışık ol.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    İtiraf gibi itiraf. İşte bana böyle dürüst gelin. Chp seçmenin Akp seçmeninden hiçbir farkı yoktur. Kendiniz itiraf edince güze oluyor. Dürüst olun canımı yiyin.

  • Sen hala saçmalayıp kendince argüman mı üretiyorsun? Güzel kardeşim kafanı kumdan çıkar, az gerçekleri gör. Olay akp, başka bir parti değil. Olay sizin bağnazlığınız kendinizce bahaneler üretmeniz. Sabit fikirlisiniz. Benim izmir de yaşamadığımı iddia edecek kadar da, düpe düz eleştiriye tahamülsüzsünüz. Siz bir önce yukarıdaki yazdığım şeylere bir cevap verin. Chp ne yapmış bu ile ve ne yapabilirdiyi doğruca konuşun ve kabul edin. Bırakın bunları, mezarından çıkıp ahmet priştina gelse yine değişen bir şey olmazdı. Badem gözlü oldu o da. Onun da yaptığı bir şey olmadı çünkü. İzmir en son doğru düzgün yatırımlarını Burhan Özfatura zamanında aldı. Hadi bebeğim naş naş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Chp seçmenine bir Chp seçmeni karşı fikir söylese ikiside birden birbirini suçlu ilan eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirli yaşatılan oyunu bozdu AKP'ye oy verecek bu sefer

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzmir li 6 oklu parti için cepte keklik çünkü. Ayan beyan ortada. İzmir li de bunu kabul ediyor hizmet olmasa bile devam diyor. Ama gerçekten artık rahatsız olan bir kesim de var hizmet yoksa değişim gerek diyen. Ne olacak göreceğiz bakalım.

  • İzmiri bilmem de eskişehir bu sefer el değiştirecek gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.