Şimdi Ara

?HANGİ DİJİTAL TV KARTI DAHA İYİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
26.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kesinlikle skyvision dan şaşma sky star var benim arkadaşta ama kanal değiştirirken en az 5 saniye geçiyo çok yavaş bi kart derim skyvision da max 2 saniyede kanal geçişi oluyor.. bende bu karttan almayı düşünüyorum fiyatı yaklaşık 60$+ kd v
  • o zaman benim saate bi sorun var be abi bi kanal değiştirirken adamın asabını bazmaktan başka bişi yapmıyo ss2 bekleki sonraki kanala geçsin 5s olmasa bile 4s diyelimm
  • kardeş en iyisi skyvision işte. her yönden basar diğerlerine bunu gördüm ben. kanal geçişi en hızlı olan da bu, bilgisayarı en az yoran da bu, diseq 1.2 motor destekleyen de bu lnb çıkışı olan da bu, ısınma problemi olmayan da bu, en iyi garanti ve teknik desteği veren de bu vs. siz bilirsiniz kardeş bence skyvisiondan ötesi yok. ss2 geçmişin gölgesinde (böyle bi film vardı galiba )
  • Bugaboo sen SS2 ye muhalif değilmiydin ya. Dj'yi denedinmi yoksa iş olsun diyemi yazıyordun. Annamadım yani. demiştim ki imzanı gördüm ikiside varmı yani şimdi sende. Bi anlat bakalım hangisinin muamelesi iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidumrull -- 31 Mayıs 2005, 1:37:56 >
  • kesinlikle skyvision hem görünüş olarakta insanın içini rahatlatıyor.. çok hoş..ss2 gibi karışık deil..
  • Ben Hauppauge NEXUS-S kullanıyorum ve mükemmelden başka bir ifade yanlış olur.
  • bar işin o kısmını hiç düşünmemiştim. haklısın valla :)
  • ayguenmustafa hauppage güzel bir kart. ama fazla çizgiüstü, yani standart kartlardan farklı. fiyatı da tabi farklılık gösteriyor. bildiğim kadarıyla 200 ytl civarıama bence güzel bir kart. hak veriyorum sana. PII minimum gereksinim. ama yinede çok fazla özellikli bir kart diyemem.
  • Nexus kartların en büyük özelliği Hardware decoder ile piyasada olması, ve her türlü codec ile sorunsuz çalışıyor.

    Gerçi benim sistem oldukça üst seviye ve doğrudan dvd yapıyorum...
  • ben şu aralar Technotrend veya nexus için 64bit driver arıyorum, windows 64 bit'e geçemiyorum sırf bu yüzden
  • kartın görünüşü böyle..skyvision

     ?HANGİ DİJİTAL TV KARTI DAHA İYİ?
  • Arkadaşlar önerileriniz doğrultusunda kartın siparişini verdim. Skyvision almaya karar verdim
    Umarım herhangi bir sorunla karsılasmam, karsılasırsamda eminim sizler yardımcı olursunuz.
    Bilgilerini paylasan tüm arkadaslara teşekkurler.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSaTi -- 1 Haziran 2005, 10:44:33 >
  • hocam her zaman. forumda her zaman sana yardım edecek birileri olucaktır.www.skyvisiontv.com/forum burada da sana yardımcı olurlar. orası skyvisionun resmi forumu hocam, sorunun olduğunda yardım ederler. bende yazıyorum orada.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VaSaTi

    Arkadaşlar önerileriniz doğrultusunda kartın siparişini verdim. Skyvision almaya karar verdim
    Umarım herhangi bir sorunla karsılasmam, karsılasırsamda eminim sizler yardımcı olursunuz.
    Bilgilerini paylasan tüm arkadaslara teşekkurler.


    />


    Bu kartın kanal değiştirme hızını merak ettim.Takar takmaz bi dene bakalım!..
    kanal geçiş hızı kaç saniye?.
  • tv kartın hayırlı olsun kartı kullanda yaz fikirlerini.
  • quote:

    sgerrard ne demek türksat izleyeceksen digital tv al diğerlerini alma yahu? anlamsız şeyler söylüyorsun. tavsiye ettiğin karta çok lafım yok (firmasına çok lafım var o ayrı)


    dreamon, demek istediğim skyvizyon ve skystarla olsun türksat uydusundaki ve eurasiasat uydusundaki yayınları bulmak kolay olmuyor, tek tek kanal girmek ve hazır kanal listeleri hakikaten can sıkıcı oluyor,
    benim kullandığım digital-tv uydu kartında ise ProgDVB de bu kanalları problemsiz olarak tespit ediliyor ve listeleniyor. Bir de merak ettim dreamon digital-tv'yi üreten firma ile ne alıp veremediğin var, şahsi herhangibir sorunun mu oldu kendileriyle?

    quote:

    SS2 bende vardı bir zamanlar.. Yandı bitti kül oldu.. Bu kartı kullanırken hata yapmamaya çalış.
    Digitaltv dedikleri kart, sigma'nın yurt dışında fason olarak ürettirdiği ss2 kartı.. Bu kartın üretiminden
    önce başka bir forumda sigmanın adamları anket açmışlardı.. "Nasıl bir kart istersiniz diye" bende zanmıştımki dünyada eşi benzeri olmayan süpersonic bir kart üretilecek!!! Hepsi hikaye Amerikayı bu kaçıncı keşfediş bilmiyorum!? Al birini vur ötekine.


    nodar sigma digital-tv kartınız var mı?



    quote:

    Yaw işin açıkçası bu Dijital TV nin yerli olmadığını ortaya ben çıkardımda, bu skyvision dan da acaip sıkılmaya başladım.


    Delidumrul digital-tv nin yerli olduğunu konusunda bir yazı mı gördünüz de mi ortaya ben çıkardım diye yazmışsınız orasını pek anlamadım, eğer böyle bir yazı varsa bana da gösterebilir misiniz?


    Ayrıca bazı arkadaşlarımız ısrarla digital-tv'nin skystar2'nin sahte bir modeli olduğunu belirten yazılar yazmışlar, bunu yazan arkadaşlar kusura bakmasın da herhalde düşünme kabiliyetleri biraz zayıf veya bunu bilinçli olarak yapıyorlar, benim satın aldığım kart ile daha önce kullandığım skystar2 kartı arasında hiçbir benzerlik yok, üzerinde bulunan benzer hiçbir malzeme de yok, ayrıca adamlar enayimi ki ürünün ismine digital-tv demişler de skystar2 dememişler.

    Son olarak sigma forumda moderatör aQUa tarafından yayınlanan bir yazı gördüm

    quote:

    -insanlar bu kart hakkinda cok fazla soylenti cikariyor ama siz bunlara bu forumda hicbir karsilik vermiyorsunuz bunu anlamak gercekten cok guc.

    -Firmamızın, forumları kendisine pazarlama alanı olarak seçen, çalışanlarını son kullanıcı olarak forumlara süren, her fırsatta kendisine rakip olan ve olacağını düşündüğü ürünleri piyasadan silme ve karalama çabası içinde olan, kendi ürününü forumlar düzeyinde pazarlamak için gecesini gündüzüne katıp adeta karış karış arşınlayan, sahtekar, üçkağıtçı, yalancı bir çapulcu çetesi ile söz yarışına gireceğini umarım düşünmüyorsunuz, bırakın ticari ahlakı, kişisel ahlaktan yoksun firma ve çalışanlarını ciddiye almak ve cevap vermek firmamızın bu seviyesizlerle aynı seviyeye inmesini sağlamaktan başka bir sonuç getirmeyeceği açıktır. Eğer bu sahtekar çetesinin üyelerine ait yazıları incelerseniz, kartlarını pazarlamak için uyguladıkları taktiğin hep aynı olduğunu görebilirsiniz, getirdikleri ürünü pazarlama güçlüğü çeken sonradan ilk ve en önemli bayilerinin tavsiyesi ile Aralık 2004 tarihinden itibaren Türkiye’deki irili ufaklı tüm uydu ve bilgisayar forumlarına üye olup ardından önlerinde en büyük engel olarak gördükleri SkyStar2 kartı hakkında karalama kampanyalarına başladıklarını, SkyStar2 kartı piyasadan birsüre kaybolunca, kendilerini kalite ve fiyatıyla zor duruma düşüreceğini öngördükeri kartımız için daha piyasaya tam anlamıyla çıkmadan karalama kampanyasını başlattıklarını ve hala devam ettiklerini göreceksiniz. Ayrıca İstanbulda bir piyasa araştırması yapabilirseniz forumlarda belli kullanıcılar tarafından şişirilen ve toz kondurulmayan markanın ürün kalitesi ve firmasının garanti konusundaki uygulamalarını birinci elden öğrenebilirsiniz.


    Önceleri sigma forumda yazılan bu yazının gerçek olmadığını düşünmüştüm, bu forumda ve diğer forumlarda bu yazıyı okuduktan sonra küçük incelemeler yaptım ve gördüm ki forumda yazı yazan bazı kişiler bir markayı futbol takımı tutar gibi destekliyorlar, midemi bulandıran ise aynı kişilerin tavsiye yazısı dışında yazdıkları tek şeyin sadece rakip ürünlerin karalaması olduğunu farkettiğim an oldu, ben bu arkadaşların mesajlarını bir başlık altında topladım ve bugünden itibaren yayınlamaya başlayacağım, yorumu gerçek forum kullanıcılarının bilgisine sunuyorum.

    Yalnız şunu söylemeliyim ki bu forumda firmalar firma olarak yazı yazabilmekte yani çekinecek korkacak birşey yok, niye bu kişiler son kullanıcıymış gibi davranıp forumlarda sürekli ürün tavsiyesinde bulunuyorlar, bu rakip ürünleri karalayan kişilerin yazılarını okurken bir de dikkatimi çeken şu oldu, bir süredir yeni yeni kullanıcılar foruma girip ilk yazılarında digital tv kartı tavsiyesi istiyorlar ve bunun periyodik şekilde devam ettiriyorlar tabi arkadan da bu kişilerin tavsiye yazıları geliyor ve en sonunda foruma giren ve tavsiye soran kişi tavsiye edilen malüm markayı galip ilan edip alacağını söylüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 2 Haziran 2005, 20:17:22 >
  • bunu mutlaka okuyun arkadaşlar baştan sona. çok önemli


    sen paralı askermisin? foruma dün girmişsin bugün ahkam kesiyorsun. her bişeyin çetelesini tutmuşsun aklın sıra ve yine aklın sıra bişeyleri açığa çıkartıyorsun. varsayım olarak bile saçma olabilecek tezler tutturmuşsun. sigmanın son kozumusun? senin gibileri bu forum çok gördü çok da sevmez. foruma 3-4 gün olmuş gireli. bir ilk girdiğin gün yazdın, o da skyvisionı karaladın. sonra da elinde patladı. ıspatlarım ıspatlarım dedin hararetli hararetli, patladın sonra. aynı günkü yazında malum sigma dijital tv kartını yere göğe sığdıramadın, ki o firmanın da kartın da ne olduğu anlaşıldı. aynı günkü başka bir yazında "bu forumda böyle şeyler oluyor, yanlı kişiler var dikkat edin" dedin. aynı gün bir iki aynı şekilde daha yazı yazdın ve şu ana kadar yoktun ortalıkta. o kadar söyledik kimmiş bu arkadaşın dedik, madem öyle ver ismini fatura numarasını dedik. hala yoksun ortada. bugün yine çıkıyosun piyasaya ve yazılan herşeyi yineleyip, bir saldırgan bir de savunmacı tutum içinde yargılara varıyorsun. saçma sapan tezler sunuyorsun. madem var tezin, ispatla. yani diyorsun ki bu konuyu açan vasati kardeş sahtekar, sonrasında yazılan yazılar daha da sahtekar. ya da bu "skyvision alacağım fakat..." diyen skorp arkadaşımız da mı sahtekar? ondan sonra yazan herkes de sahtekarmı? siz neden işinize gelmeyen herkesi sahtekarlıkla suçluyorsunuz? siz öyle mi alıştınız? siz hep öylemi yapıyorsunuz? bir marka başarılı olamazmı? o markayı tavsiye edemezmi kimse? sizin firma da öyle kaliteli işler yapsaydı sizin firma asıl ön planda olurdu. sizin firma böyle kalitesizlikler yapmasaydı, biz kart ürettik diyip çıkmasaydı, kendi sitelerinde başka markaları kötüleyip kendi markalarını övmeselerdi, müşterilerini süründürmeselerdi sizin firma da ön planda olurdu. ama yok. siz her türlü kalitesizliği yapın, sonra başka markalara çamur atın. yok öyle koçum.

    beni bilen bilir. ben uzun zamandır burdayım ve ss2 olsun inca olsun aver olsun herkese yardım etmeye çalışırım, herkesten de yardım almaya çalışırım. bir gün olsun kendi kullandığım markayı olduğundan fazla göstermedim, bir gün olsun şu marka alıcam diyene alma bunu al demedim. ama siz hep bunu yaptınız. konu skyvision olur ve biri çıkar skyvision alma çünkü adamlar 3 kere kullanılmış kart sattı der ve hemen arkasından sigma al muhteşem der. bu mu sizin olayınız? siz fişlendiniz koçum. sizin ne olduğunuz belli.

    senin gibi bir revenger faciası vardı. aynı senin gibi foruma girdiği gün başladı faliyete. ama senin stratejini değil, daha pislik bir strateji kullandı ve küfürler etmeye başladı. aynı senin gibi o da skyvisiona çamur atmaya başladı. sonradan küfürler ve terbiyesizlikler yaptı. sevgili E. Sağduyudan bahsediyorum.

    bu saldırılar neden sadece skyvisiona yapılıyor? çünkü kısa sürede çok başarılı oldu ve bu başarı sizin işinize hiç ama hiç gelmedi.

    artık bırakın bu saçmalıkları artık da efendi olun biraz. işinize bakın. kaliteli hizmet ve ürün sunun. sonra bunun sonucunda sizin markanız önerilsin. hatta bende bizzat önereyim. diyeyim ben bunu kullanıyorum ama şu marka çıkmış daha iyiymiş diyeyim. ama yok siz aynı kalitesizlikleri sürdürün, sonrada kaliteliye çamur atın.

    bu arada sigmanın bir forumu olduğunu ve bu forumda bu komplo teorilerinin üretildiğini bilmiyordum. ama sigmadan başka ne beklenir ki??? girin skyvisionın sitesine. başka bir markayla ilgili en ufak bir açıklama okuyun ve buraya yazın, kartımı parçalıycam. ama sizde nerde o yürek! anca vurun kaçın.

    bu forumda skyvisionı en çok ben tavsiye ettiğim için beni hedef aldığınız da anlaşılmayacak birşey değil. ama bende anlayışla karşılıyorum. normaldir. sizden beklenir.!!!

    bu arada meşur aqua iş başında. ne yazılarını gördük. ne seviyesizliklerini gördük bu adamın. adam firma sahibi, ve konuştuğu şeylere bak. böyle pislik mi olur arkadaş!!! (sgerrardın son alıntısından bahsediyorum) adam direk olarak kişilere hakaretler yağdırıyor. ama bu onun zaten daha önceden de bildiğimiz tarzı. revenger (yani intikamcı. adam aklı sıra intikam alıyor) muhiddin, aqua, hepsi aynı şahıslar. adam direk olarak sahtekarlar diyor. üçkağıtçı diyor, yalancı diyor, çapulcu diyor. bunlar bir firma sahibinin kendi forumunda yazacağı şeylermi? bu mu ticaret ahlakınız? bide sanki baya bir marifetmiş gibi bunu alıp buraya koyuyorsun. helal olsun sanada!
  • Kim kimin sahtekar olduğunu çok iyi biliyor dreamon canını sıkma boşuna,

    Kusura bakma ama ben küçük harflerle yazacağım.

    benim ortaya söylediğim laftan sadece senin alınmış olmanı hiç mi hiç yadırgamadım, iki gündür yoktum çünkü senin yazılarını inceliyordum, ama şimdi beklenen gerçek ortaya çıktı ve masken düştü, senin mesaj trafiğini ve şu ünlü hocam diye başlayıp müşterini kafa kola aldığın sonra skyvizyon öneririm veya piyasadaki en iyi kart şeklinde sonuçlanan cümlelerini okumaktan ben şahsen yoruldum, dilekolay 12 Aralık 2004 ten 9 Mayısa 2005'e kadar yazılarının 90 nında skyvision önermişsin veya başka bir markayı karalamışsın yada birileriyle pazarlamaya çalıştığın markan konusunda atışmışsın. 9 Mayısa kadar yazmamın sebebi yorulmam bunun için kusura bakmayın.

    İlginç değil mi? Bir sahtekarın önerdiği ürünü almaktansa bazen çetele tutmakta gerçekten faydalı oluyor. Sahi dreamon sen bu foruma niye üye oldun skyvizyon önermek için mi? daha foruma üyeliğinin ilk dakikasında bunu yapmışsın. Ama sen pazarlamacı değilsin öyle değil mi? hangi marka satarsa satsın beni ilgilendirmiyor diyorsun. Sen gerçekten ciddi misin?

    Bence bu tip yazılar seni etkilemez, nede olsa bu işe baş koymuşsun malını pazarlayacaksın, belki başka bir kullanıcı adıyla,
    tekrar görüşürüz, diğer bilgisayar ve uydu forumlarını da inceledim bu arada ne tesadüf ki seninle aynı yazı yazma tarzına sahip nickler başka forumlarda da iş başı yapıyormuş. Herhalde bunlar sana göre de tesadüf.

    Aşağıdaki link s.gerrard'tan sana hediyedir umarım hoşuna gider. .... ve hala bu forumda yazacak kadar yüzsüzsen daha sonra devam ederiz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_3033825/mpage_1/key_//tm.htm#3033825

    Link biraz ağır çalışıyor kusura bakmayın bayağı bir yazı varda ondan olmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 3 Haziran 2005, 4:54:33 >
  • Anlaşılan pazarlamacıların arısına düştük s.gerrard profiline bakıyorum katıldığın forumlar dijital kartlar üzerine bir kaçını okudum sürekli dreamon arkadasa saldırıyorsun şimdi dreamon arkadası savunmak gibi bir niyetim yok zaten kendisini tanımam ben hangi kartı almalıyım dedim kendiside bana önerilerini söyledi. Ben kendisinin yazdığı hiçbir yazıda reklam yaparmış gibi veya bir markayı karalarmıs gibi cümle kullandığını sanmıyorum bende gecen günlerde Elektronik bölümünde hangi marka tv sorusuna vestel olmasında arçelik&beko olsun dedim. bende arçelik&beko firmasının pazarlamacısımıyım. Tabiki hayırhttp://forum.donanimhaber.com/m_2986249/mpage_1/key_//tm.htm#3005796 linkten bakabilirsin.bende evimde beko marka tv kullandığım için eğer tavsiye isteniyorsa elbette kullandığım ve memnun olduğum markayı öneririm. katıldığın forumlarda hep saldırgan ve karalayıcı tavırlar içindesin. dreamon arkadasın profiline baktım burda gerçekten bilgi alıp-vermek için gelmiş. Çünkü katıldığı forumlar sadece dijital tv kartları üzerine değil değişik konularda yazıları var Bu cok basit bir tespittir.İyi gördüğünü söyler kötü verdiğini, diye bi ata sözü vardır
    Şimdi sahtekarın kim olduğuna gelelim. demişinki yeni yeni kullanıcılarla giriyorlar marka soruyorlar konu acıyorlar benim profilime ve yorum yaptığım konulara bakın hangi konularda yazmısım Şunu herkez bilsinki ben burda hiçbir firmayı temsil etmiyorum ve şuda bi gerçekki ilkkez bir dijital tv kartı almak istedim, önce tavsiye üzerine ss2 almak istedim sonra yine tavsiye üzerine daha uygun fiyata olan skyvision aldım. Şu anda sadece bilgisayarıma bağladım çank bile takılı değil yarın montajını yaptıracam Bunu ispatlamak zorundamıyım bilmiyorum ama isterseniz faturasını burda gösterrim Markomshop tan aldım ben su anda iş yerindeyim fatura evde ama hafta içinde bunu size gösterebilirim. Şimdi düşünüyorum da bir insana neden sahtekar denir ben ne yaptımda sahtekar dendi bana ve bu forumda yorum yapanlara. Bak dostum ağızdan çıkan söz kurşun gibidir ne söylediğini bilerek söyleki o kursun yanlış kişileri vurmasın.
    bizde konusana değil bilene bak diye bir söz vardır herkes konusur ama kerkes bilemez
    Eğer başka markalarla sorunun varsa kişileri karalayarak çözemezsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSaTi -- 4 Haziran 2005, 17:02:59 >
  • @VaSaTi

    Bak ne diyeceğim VaSaTi sen gerçekten vasat biriymişsin, vasatsın çünkü bu forum dışında hiçbir forumda yazım olmadığı halde sen kendi ağzınla birçok forumda yazı yazdığımı söyleyip tarafını belli ettin, işte dreamon müdahale edin derken seni ve senin gibi meslektaşlarını yardıma çağırıyordu. Henüz 14 yazı yazmışken benden bu kadar nefret etmenin nedenini de anlayabilmiş değilim, hangi ürünü karalamışım? doğruları söylemek ne zamandan beri karalama olarak algılanıyor? Git EXA'ya üst kata çık 2 ay önce söyle bir olay oldumu diye sor bakalım sana ne diyecekler unutmuş olmalaına imkan yok, en azından kendi uygulamalarınzı yakından görme fırsatın olur. Bu olaylar sadece o firma ile de sınırlı değil, alışveriş yaptığım Kadıköydeki bir firma da aynı şeyi anlattı ve bir daha ürün almadığını,

    Yazılarımdan alınmana çok sevindim, sahte tavsiye isteyenlerden olduğunu hiç düşünmemiştim ama bana karşı taaruza geçmen çok hoş oldu doğrusu, bu kadar kolay çözüleceğinizi beklemiyordum doğrusu, daha önce de söylemiştim, forumlardaki iğrençlikleri ve ahlaksız pazarlamacıların ipliklerini pazara çıkaracağım diye, buna bu forumdan başladım çünkü en fazla burada aktifsiniz, sonra sıra Türkiyeki diğer forumlara gelecek, bu adiliğin ve sahtekarlarığın bedelini ödeteceğim. Ne yazık ki moderatörler benim yazılarımı silmekle meşgul ve sizin yazlarınız aynen duruyor, ama bu çok çok iyi birşey, firmalara ve ürünlerine karşı 6 aydır sürdürdüğünüz tüm karalama yazılarınız forumda duruyor ve onları bundan haberdar ettiğimde bu yazılar onların çok işine yarayacak.

    İşte dreamon ve arkadaşlarının yazılarından alıntılar,
    - Inca TV kartları Üretimi durduruldu ileride driver bulamazsınız almayın
    - SkyStar2 kartlarının ithalatçıları üçkağıtçı, garanti vermiyorlar, skystar2 bozulur, problemlidir,
    - Digitaltv skystar2 kartının sahtesidir, sigma üçkağıtçı firmadır skystar2 kartlarını kopyalamıştır,
    - Skyvizyon türkiye şartlarına göre revize edilmiştir Visionplus edilmemiştir,

    Bu iş sadece forumlarla da kalmayacak arkadaşım, Pazartesi günü yapacağım ilk şey bütün TV kartı ithalattçılarını aramak ve forumlarda kartları aleyhine yapılanları onlara anlatmak olacak ardından da kartlar ve firmalar aleyhine yazılan bütün yazıları toparlayıp kendilerine mail atacağım, o da yetmeyecek TwinHan firmasına yaptığınız uygulamaları ve kullandığınız çirkin yöntemleri tek tek yazacağım forumlarda yaptığınız sahtekarlıkları, bakalım forumlarda sinsice yaptığınız firma ve ürün karalamaları firmanıza nasıl geri dönecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.