Şimdi Ara

?HANGİ DİJİTAL TV KARTI DAHA İYİ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
26.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @VaSaTi

    Markomdan fatura alman beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor arkadaşım, konu Markom olunca fazla yorum yapmama gerek yok zaten, o ürünü Türkiye'ye duyuran ana pazarlamacısı oluyor ve forumlarda kendi sattığı ürünü destekleyen bir firma bunun örneklerini başka forumlarda duyduk, hatta ve hatta bu arkadaşların topu hardwaremania forumda aqua tarafından sobelenmişti yanlış hatırlamıyorsam.

    Linklerin açılmadığını yazmışsın dostum çok haklısın bu beni sahtekar yapıyor maalesef, şunu sana hatırlatmam gerekecek, senin uğramadığın zaman dilimi içinde forumumuzda bazı değişiklikler oldu ve moderatör arkadaşlarımız haklı olarak dreamon tarafından sarfedilen küfürleri sildiler. Ama yazılarımı görmeyerek fazla birşey kaçırmış sayılmazsın, şimdi dostum dreamon arkadaşımızın ilk mesajına bakıver foruma giriş tarihi 12.12.2004, sonrada devamına bakıver baymazsa, beni baydı 9 Mayısa kadar gelebildim en fazla, çünkü 6 ay boyunca her allahın günü aynı şeyleri yazmış, iki ay öncesine kadar işlenen konu skyvizyon iyi skystar2 kötüymüş 2 aydır ise biraz değişiklik oldu digitaltv kötü skyvizyon iyi şeklinde.


    @dreamon

    Hiç saçma değil dreamon saçma olmadığını sen de duyunca anlayacaksın, biraz dikkatli baksan aslında görünecek birşey.

    Bu arada beni sürekli davet ediyorsun dostum teşekkürler, peki bu davete benden başka kimler gelecek bir sayalım bakalım?

    Sen yani dreamon, sonra herhalde adana'dan stardust aramızda olacak sonra değerli rakip firma yyorumlarıyla cinnet, skyvision.tv forumunun değerli moderatörü ve burada "tv kartı markası önerileri ile" arkadaşımız angel1, ayrıca kerem arkadaşımız, vasati yi de unutmamak lazım tabi, sonra foruma bir defa girip digital tv kartı tavsiyesi isteyen sonra da senin tavsiyen üzerine skyvizyon alan arkadaşlardan sonradan foruma bir daha uğramamışlardı ollardan da gelen olur umuyorum? ama eminim tomshardware'den hammer, thorn ve tuner kardeşler aramıza katılmaktan mutluluk duyacaklardır, bana sorarsan şu tom'sdaki hammer çok bayağı bi adam o gelmese iyi olur bir de hardwaremania'daki hammer'imiz var eğer aynı adamlarsa ki ben skyvizyon önermeleri ss2 karalamaları dışında bir benzerliklerini göremedim, seni bilmem ama bu arkadaşlar eğlencemizi bozabilirler gibime geliyor, sonra turkeyforumdan admaker arkadaşımızı unutmamak lazım, bir dewww.dvbsat.org forumundaki arkadaşın adı neydi sto sit, hah tamam evet hatırladım stinky o da 13.12.2004 tarihinde üye olmuşwww.dvbsat.org forumuna, ilginç değil mi bu tiplerin çoğu birçok foruma 12-13 Aralıkta üye olmuşlar, Aralık 2004 diyince drummeri hatırladım onun da adını es geçmemek lazım, 15 Aralık 2004 tarihindewww.dvbsat.org 'a üyeliği var dostumuzun, o da ilk mesajında hangi digital tv kartını alayım diye sormuş, sonra 13.12.2004'te üye olan ve ileride skyvizyon kartı almak istediğini söyleyen arkadaşımız Stinky farklı bir mod'a girerek bir anda kırk yıllık forum kullanıcısıymış dostumuza skyvizyonu etinden sütünden vs vs nasıl yararlanacağını ve ss2 nin bayat bir kart olduğunu anlatmış. Interesting öyle değil mi? ama ben birşey ima etmiyorum yinede bunlar dreamon'un da söylediği gibi sadece ve sadece tesadüfler sinsilesinden ibaret bir durum.

    bak ne diyeceğim, şimdi sen yukarıdaki listedeki meslektaşlarına pardon tanıma güçlüğü çektiğin forum üyelerini toparla, ben diğer forumlardan skyvizyon önerme canlısı diğer arkadaşların nicklerini bulacağım herkes geleceğine söz verirse bende gelirim tabi eğlenceyi kaçırmak olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 6 Haziran 2005, 16:18:33 >
  • ya koçum yeter bırak yaaa.

    kimmiş forum forum dolaşan??? hangi forumda kimin olduğunu a dan z ye bilen? bide ben başka forumlarda yokum diyorsun.

    artık çözüldün sen.

    ben sana diyorum koçum gel. abuk subuk konuşup yok şu da gelsin yok bu da gelsin yok eylenceyi kaçırmak olmaz... gel koçum diyorum madem benimle bu kadar ilgilisin gel. forumdan gelebilecek herkes gelsin. gelsinde senin ne mal olduğunu, benimde kim olduğumu görsün.
  • neler oluyor burada arkadaşım? bana mı sataşıyorsun şimdide? kim olduğunu sanıyorsun sen? hakkımda neden böyle şeyler yazıyorsun? evet turkeyforumda da üyeyim. ne yazmışım? ben bir apartman yöneticisiyim ve apartmana takmak üzere uydu sistemi tavsiyesi ve bilgisi almak için girdim hem bu foruma hem de o foruma. bilmediğim pek çok şey oluyor ve soruyorum. bir süre sonra oğlum bir kart istedi ve aldık. olmayacak ne var burada? vasati arkadaşın ne kötülüğünü gördün? onun mesajlarını kontrol ettim şimdi. alakasız hiçbir mesajı yok. dreamon kardeşimde öyle. ben ne yaptım beni de katmışsın. ne derdin var senin arkadaş? neden böyle yapıyorsun? ne istiyorsun?

    kimse bu adama neden birşey demiyor? bana kim olduğunu söylermisin? ne istediğini söylermisin? forum yetkilisi arkadaşlar neden birşey demiyor?
  • kerem abi sen de boşver. derdi seninle de değil. tek derdi var o da bir kişi değil bir marka. onu önerme gaflet ve delaletinde bulunan herkese karşı bir saldırı bu.
  • Selam keremakpınar,

    nasılsın dostum hörmetler, seni istemeden kızdırmışım, bugün şans eseri turkeyforuma girdim senin de yazını gördüm orada, gerçekten şans eseri çünkü ben asıl admaker'ı araştırıyordum, baktım skyvizyon önerisi olan yerlerde sen de hararetle ikinci üçüncü şahıs olarak aynı ürünü önermişsin burada da bana karşı agresif olunca dedim ki...

    bu arada dreamon arkadaşımız beni partiye davet etti siz de onu iyi tanıdığınıza göre aramıza katılırsınız inşallah.
  • hayalimdeki pci dvb-s kart : sharp tuner + ati teather 550pro chipset(12bit decoder+hardware encoder+3d comb filter........) e sahip bir kart

    mevcut digital kartların özellikleri:
    aver dvb-s,twinhan(skyvision-visionplus),loconte dvb-s(philips tuner),skystar1CI:hepsi conexant 878 chipset -twinhanlar ve skystar1CI lg tuner
    skystar2: b2cb chipset- alps tuner
    sigma digital: sharp tuner- spartan chipset
    hauppauge nexus(skystar1-technotrend premium-......): philips tuner-philips saa7146 chipset
  • Bak arkadaş anlaşılan sen bildiğini okuyacaksın sen iyiliklede anlamıyorsun kötülüklede ben dreamona hak vermeyimde ne yapayım yaw ben biliyorumki şu forumda kimseyi tanımıyorum benim bildiğimidemi banamı öğreteceksin. sen diyorsunki ve bunu ısrarla söylüyorsun sende dreamonun arkadasısın. yaw değilim değilim değilim bin defa yüzbin defa değilim bunu neden anlamak istemiyorsun. Böyle yapmakla eline ne geçiyor onuda anlamıyorum hem ben onun arkadası olsam ne olur olmasam ne olur ben su ana kadar kötü bişey yazmamısımki.ama sen hakaret hakaret üstüne ben okadar iyi niyet gösterip yazdımki insandrır yanlış yapar ama yok yaw fatura numarasını bile verdim aaaaaa

    Ya arkadas sen ne paranoyak adammısın yaw benide bu filmin kahramanı yaptınya kimbilir saydığın isimler içinde kaç tanesine daha iftira atmışındır.Belkide hepsine iftiraa atmısındır. yahu burda senin kavganımı edecez yoksa işimizle uğrasacaz. Yeter artık donkişot luğu bırakta sorunlarımıza cevap bulalım

    sonkez yeter artık bu topikte yazma LÜTFEN
  • Şimdi kartla ilgili bir sorunum var ben prodvb programını kurdum kanalda buluyor Fakat kumanda devreden çıktı kart kumandasız gibi oldu neden orjinal programıyla calısmıyor bana yardımcı olurmusunuz.
  • usb bağlantını kontrol edermisin? büyük ihtimal bağlantıdadır. kumandaya bastığında kumanda gözünde ışık yanıyormu?
  • bu arada forumda uice ozanunal twinhan diye arama yaparsan kumandayla ilgili çok güzel bir yazı bulucaksın. kumandanla tüm pc yi kontrol edebilme ile ilgili. seveceğine eminim.
  • sgerrard
    forumların pazarlama sayfalarına çevrilmesine karşıyım.
    Dijital TV kartı ilk çıktığında Bu forumlarda CHİP dergsinin forumunda ve birkaç yerde bu kartın yerli üretim yerli yazılım olduğuna dair bi çok ifade gördüğüm için bi araştırma yapmıştım. Ha bunu yalancı çıkarmak için değil inşallah doğrudur diye yaptım. Çıktı Çin Malı olduğu. Ha ben bunada karşı değilim ama başta dürüst olmalıydılar. Ve ilk mesajlarıma bakarsan yinede kart hakkında yine de iyi temennilerim vardır. Sonuçta tüketiciyiz iyi şeyler tüketmek isteriz.

    Ve ben şunu gördüm ki artık forumlara bakılarak mal alınmamalı. SEBEP.Herkes kendi kartının fanatik taraftarı, Pazarlamacılar cirit atıyor Ya foruma niye girilir ihtiyaç olur ararsın. Bu forumda paramı veriyorlarki bu bildik tayfa hergün işbaşında pazarlamadan başka nedir ki bu. Kaç mesajla soruyla ve ya cevapla terfi alınıyor. Ünvan neyin göstergesi pazarlamacı rütbesi mi. Şu tarihte girmişte şu tarihte yazmış falan filan. Ya bütün forumları gezmeye birde nasıl vakit buluyonuz. İşiniz gücünüz yokmu. Bana yardımcı lazım. Network yönetimi ve Donanım konusunda 60 bilgisayarlı bi firmada. Burda boş boş vakit kaybedeciğinize gelin asgari ücreti bari kurtarın. Bu ücreti beğenmiyorsanız iyi prim alıyonuz demektir.
  • bilgisayarını yeniden başlat, saatin orada dünya resmi üzerinde kırmızı sarı ok olan winmanager programı çıkıyor mu? çıkmıyorsa C:\Program Files\PC-TV\WinManager\WinManager.exe yi başlat/ çalıştıra yaz bu program senin kumandan için gereklidir.
    olmadı skyvsionun forumunda kumanda bölümünde dreamon un bahsettiği yazı var bugün oradan bakarak ben de hallettim progdvb de sorunsuz çalıştırıyorum
  • arkadaşlar bende digital tv kartı almayı düşünüyorum fakat bi sorum olacak bu tv kartlarında mesela bir klip var ve kayıta çekmek istiyorum kayıt yapılıyomu pc ye
  • Dostum bir coğunda var bende yeni aldım. kartı araştırdığım vakit hemen her kartın bu özelliğie sahip olduğunu gördüm genelde MPEG2 formatında bir coğunun kayıt özelliği var

    ama sen almayı düşündüğün kartı yazarsan ona göre değerlendirelim
  • Dreamon kardeş su benim kumanda işini halledelim yaws bana tam link verebilirmisin Skorp arkadasım takır takır kullanıyo galiba skyvisionun sitede vardı bi link acılmıyor ayrıca benim anlamdığım bir nokta prodvb yerinemi kuracaz bu DVBDREAM ı yada ek dosyasımı bunu nasıl kullanıcağımı da sölersen bu kartın tadını cıkaracağımı düşünüyorum şimdiden yardımlarınız için saolun
  • delidumrull hocam bitmez bu akın. ne zaman ki firmaları artık tv kartı satmaz, o zaman bırakırlar bu olayları.

    evet vasati haklı şu dönem heralde her dijital tv kartında kayıt yapılıyor. genelde mpeg2 kayıt yapılıyor ve büyük boyutlu ve kaliteli kayıtlar. formatlar arası çeviri yapan programlar var.
  • ayrıca benim teletex te calısmıyor yada kullanamayıy bilmiyorum yardım edin pls
  • Kumanda calısıyor fakat ne program değiştiriyor ne ses acıyor tuş asıl görevlerini yapmıyor Şu dvbdream nerden bulabilirim nasıl kullanırım bununla ilgili bilgi verirmisiniz
  • vasatiwww.dvbdream.org dan en son 8.7bhttp://www.dvbdream.org/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=1 buradan indir. DDRemote modülünü de oradan indir. mdules klasörüne at. modül menüsünde twinhan seçip enable de. dvb dreamı yeniden başlat. tamamdır. bu arada uiceyi kesin kullan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dreamon

    bunu mutlaka okuyun arkadaşlar baştan sona. çok önemli


    sen paralı askermisin? foruma dün girmişsin bugün ahkam kesiyorsun. her bişeyin çetelesini tutmuşsun aklın sıra ve yine aklın sıra bişeyleri açığa çıkartıyorsun. varsayım olarak bile saçma olabilecek tezler tutturmuşsun. sigmanın son kozumusun? senin gibileri bu forum çok gördü çok da sevmez. foruma 3-4 gün olmuş gireli. bir ilk girdiğin gün yazdın, o da skyvisionı karaladın. sonra da elinde patladı. ıspatlarım ıspatlarım dedin hararetli hararetli, patladın sonra. aynı günkü yazında malum sigma dijital tv kartını yere göğe sığdıramadın, ki o firmanın da kartın da ne olduğu anlaşıldı. aynı günkü başka bir yazında "bu forumda böyle şeyler oluyor, yanlı kişiler var dikkat edin" dedin. aynı gün bir iki aynı şekilde daha yazı yazdın ve şu ana kadar yoktun ortalıkta. o kadar söyledik kimmiş bu arkadaşın dedik, madem öyle ver ismini fatura numarasını dedik. hala yoksun ortada. bugün yine çıkıyosun piyasaya ve yazılan herşeyi yineleyip, bir saldırgan bir de savunmacı tutum içinde yargılara varıyorsun. saçma sapan tezler sunuyorsun. madem var tezin, ispatla. yani diyorsun ki bu konuyu açan vasati kardeş sahtekar, sonrasında yazılan yazılar daha da sahtekar. ya da bu "skyvision alacağım fakat..." diyen skorp arkadaşımız da mı sahtekar? ondan sonra yazan herkes de sahtekarmı? siz neden işinize gelmeyen herkesi sahtekarlıkla suçluyorsunuz? siz öyle mi alıştınız? siz hep öylemi yapıyorsunuz? bir marka başarılı olamazmı? o markayı tavsiye edemezmi kimse? sizin firma da öyle kaliteli işler yapsaydı sizin firma asıl ön planda olurdu. sizin firma böyle kalitesizlikler yapmasaydı, biz kart ürettik diyip çıkmasaydı, kendi sitelerinde başka markaları kötüleyip kendi markalarını övmeselerdi, müşterilerini süründürmeselerdi sizin firma da ön planda olurdu. ama yok. siz her türlü kalitesizliği yapın, sonra başka markalara çamur atın. yok öyle koçum.

    beni bilen bilir. ben uzun zamandır burdayım ve ss2 olsun inca olsun aver olsun herkese yardım etmeye çalışırım, herkesten de yardım almaya çalışırım. bir gün olsun kendi kullandığım markayı olduğundan fazla göstermedim, bir gün olsun şu marka alıcam diyene alma bunu al demedim. ama siz hep bunu yaptınız. konu skyvision olur ve biri çıkar skyvision alma çünkü adamlar 3 kere kullanılmış kart sattı der ve hemen arkasından sigma al muhteşem der. bu mu sizin olayınız? siz fişlendiniz koçum. sizin ne olduğunuz belli.

    senin gibi bir revenger faciası vardı. aynı senin gibi foruma girdiği gün başladı faliyete. ama senin stratejini değil, daha pislik bir strateji kullandı ve küfürler etmeye başladı. aynı senin gibi o da skyvisiona çamur atmaya başladı. sonradan küfürler ve terbiyesizlikler yaptı. sevgili E. Sağduyudan bahsediyorum.

    bu saldırılar neden sadece skyvisiona yapılıyor? çünkü kısa sürede çok başarılı oldu ve bu başarı sizin işinize hiç ama hiç gelmedi.

    artık bırakın bu saçmalıkları artık da efendi olun biraz. işinize bakın. kaliteli hizmet ve ürün sunun. sonra bunun sonucunda sizin markanız önerilsin. hatta bende bizzat önereyim. diyeyim ben bunu kullanıyorum ama şu marka çıkmış daha iyiymiş diyeyim. ama yok siz aynı kalitesizlikleri sürdürün, sonrada kaliteliye çamur atın.

    bu arada sigmanın bir forumu olduğunu ve bu forumda bu komplo teorilerinin üretildiğini bilmiyordum. ama sigmadan başka ne beklenir ki??? girin skyvisionın sitesine. başka bir markayla ilgili en ufak bir açıklama okuyun ve buraya yazın, kartımı parçalıycam. ama sizde nerde o yürek! anca vurun kaçın.

    bu forumda skyvisionı en çok ben tavsiye ettiğim için beni hedef aldığınız da anlaşılmayacak birşey değil. ama bende anlayışla karşılıyorum. normaldir. sizden beklenir.!!!

    bu arada meşur aqua iş başında. ne yazılarını gördük. ne seviyesizliklerini gördük bu adamın. adam firma sahibi, ve konuştuğu şeylere bak. böyle pislik mi olur arkadaş!!! (sgerrardın son alıntısından bahsediyorum) adam direk olarak kişilere hakaretler yağdırıyor. ama bu onun zaten daha önceden de bildiğimiz tarzı. revenger (yani intikamcı. adam aklı sıra intikam alıyor) muhiddin, aqua, hepsi aynı şahıslar. adam direk olarak sahtekarlar diyor. üçkağıtçı diyor, yalancı diyor, çapulcu diyor. bunlar bir firma sahibinin kendi forumunda yazacağı şeylermi? bu mu ticaret ahlakınız? bide sanki baya bir marifetmiş gibi bunu alıp buraya koyuyorsun. helal olsun sanada!


    Sana katılmıyorum.

    1. cisi SKYSTAR uydu kartını yasal izinle türkiyeye onlar getiriyor diğer gelen ürünlerin yasal takibi yok. ( bilen bilir tükoder deyim. )

    2.cisi bu adamlar teknik destek veriyorlar ve yolladğımız şikayetleri direkt kendi firmalarında ürün testi yapıyorlar.

    3.cüsü adamlar eğer gerçekden iyi bir uydu yayını izleme istiyorsanız SKYSTAR 1 i alın diyorlar.


    utku demirel
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.