Şimdi Ara

?HANGİ DİJİTAL TV KARTI DAHA İYİ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
26.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bak koçum! hala sen dersini almamışsın. yazılan yazılar sahibini bağlar. ben yazdığım her yazının arkasındayım. hiçbirinde kirli şeyler söylemedim. seni ve amacını bu forumdaki insanlar anladı. halen hakaret, halen karalama halen aldatma.

    istediğin her kişiyi ara. de ki dreamon böyle yapmış.

    "dreamon bana vurdu anneeeee"

    türkiyedeki bütün forumlara gir ve kendi markanın rakibini kötüle. yap koçum. beni başka forumlar başka kişiler bağlamaz. ama başka kişilere de aynen bana yaptığın gibi hakaretler ediyorsun. neden? senin arzun neticesinde yazı yazmadıkları için. senin çıkarlarına ters düştüğü için. şimdi de moderatörlere mi çamur atıyorsun? şimdi dersin bu forumu satın almışlar. ayıpın da ötesi şeyler yapıyorsun.

    bu arada seni şu meşhur tomshardwarede de görmüştüm. hani başka forumlarda yazmazdın? hani bir tek bu foruma yazmazdın? sen bütün forumları biliyorsun, hepsinden isimler veriyorsun bu kişilerin ben olduğuma dair, sonrada başka forumda işim olmaz diyorsun. bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?

    bak koçum. artık uzattın. seni amma kızdırmışım. her fırsatta dreamon dreamon. yani şimdi de gelip ben kimsenin bişeyi diyilim diyosun. ben ilk mesajımda kart tavsiyesi vermişim, bu yüzden satıcıymışım. sen ilk mesajında bir marka için neler neler salladınm, sonrada başka bir markayı yere göğe sığdıramadın. üstelik hemen arkasından markayada banada hakaretlere başladın. tüm forumun ve diğer forumların seceresini çıkarttın aklın sıra. halen çıkarlarına ters düşecek kişi yada görüşlere hakaret etmektesin. tutmuş adama vasat bilmemne diyorsun.

    ayrıca yukarıda verdiğin mesaj örnekleride orijinallerinden epey değiştirilmiş. ayrıca ben yazdığım mesajların hesabını anlım açık verdim. benim hakkımda yaptığın yersiz ve saçma suçlamaların gerçek dışı olduğunun ispatını yaptım. birde şu konu başlığındahttp://forum.donanimhaber.com/m_3008315/tm.htm güya kart tavsiyesi istenmemiş, ama ben kart tavsiye etmişim. birincisi (kerem abi sağolsun) adam ap açık kart tavsiyesi istiyor. ikincisi ben skyvision değil twinhan olan herhangi bir kart al diyorum. ama sen sırf bana sataşmak için laf atıyorsun. ben temize çıktım ama sen aynı hırsını devam ettiriyorsun ve birşeyler arıyorsun. bu da senin ne kadar yanlı olduğunu gösteriyor.

    bak koçum benim kim olduğum zaten biliniyordu, şimdide biliniyor, öğendi arkadaşlar. hala bu çaba niye?

    koçum yeter artık beni de kendinide forumuda meşkul etme daha fazla, kendini ve firmanı da daha fazla aşağı çekme.

    bu arada dediğim gibi istediğin yeri ara. beni ilgilendirmez. başbakana çık. "başbakanım dreamon skyvision kullanıyo ve öneriyo" de.

    ayıp. daha fazla çirkinlik saçma foruma.
  • burd KİMİN REKLAM YAPTIĞI,KİMİN BAŞKA MARKALARI KARALADIĞI AÇIK SANIRIM.http://forum.donanimhaber.com/m_2940854/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 5 Haziran 2005, 3:33:12 >
  • evet açık ve net herşey orda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hetfield




    burd KİMİN REKLAM YAPTIĞI,KİMİN BAŞKA MARKALARI KARALADIĞI AÇIK SANIRIM.http://forum.donanimhaber.com/m_2940854/tm.htm


    benim topic çıkmış yahu
    yanlışlık olmasın
  • hayalimdeki pci dvb-s kart : sharp tuner + ati teather 550 chipset(12bit decoder+hardware encoder+3d comb filter........) e sahip bir kart

    mevcut digital kartların özellikleri:
    aver dvb-s,twinhan(skyvision-visionplus),loconte dvb-s(philips tuner),skystar1CI:hepsi conexant 878 chipset -twinhanlar ve skystar1CI lg tuner
    skystar2: b2cb chipset- alps tuner
    sigma digital: sharp tuner- spartan chipset
    hauppauge nexus(skystar1-technotrend premium-......): philips tuner-philips saa7146 chipset
  • yok skorp hocam senin topic değil, senin topiğin kirletilme çabaları. artık sanırım herkes anlıyor neyin ne olduğunu.

    herneyse zaten yeteri kadar saçmalık yaşandı forumda. daha fazla uzamaması herkes açısınıdan en hayırlısı.
  • @dreamon

    kusura bakma ben senin kadar seri şekilde forumlara yazı yazamıyorum dostum ne de olsa sabah akşam forumlarda yazı yazmam marka tavsiyesi yapmam ve başka ürünler karalamam için bana para ödenmiyor,

    yanlız soruları ve cevabımı ben VaSaTi'ye sormuştum neden onun ağzından cevap senden geldi anlayamadım, yoksa bunlar yorgunluk belirtileri mi? seni anlıyorum tabi işin zor (turkeyforum'da) admaker, Toms'da (Hammer), burada (dreamon) ve destekçi nicklerin, diğer forumlarda da kimbilir kim, en küçük forumlarda dahi aynı oyunu oynadığınızı biliyorum bazılarından kovulduğunuzu da biliyorum, böyle büyük forumlarda yediğiniz haltlar pek anlaşılmıyor çünkü çok fazla kullanıcı var, kimsenin uğramadığı küçük forumlara bir anda birkaç kişi girip bir markayı övmeye birkaçını da sövmeye başlayınca kolay deşifre oluyorsunuz.

    başka forumda yazmışım ve yakalamışsın beni dreamon, tebrikler aslanım senin adına büyük başarı açığımı yakaladın, başka forumda yazmamışım demişim sonra da yazmışım değil mi? ah benim akılsız arkadaşım sen ne kadar saf adammışsın bir VaSaTi'nin yazdığı tariha bak bir de benim yazımın tarihine bak, VaSaTi bu foruma yazdığında ve beni başka forumlarda da yazım olduğu konusunda suçladığında ne yazık o yazıyı henüz yazmamıştım. Hocam insan mesajın saatine filan bakar da öyle yazar kendi kendini durmadan açık ediyorsun. Yani Tom'sdaki yazımı okurken VaSaTi değil Hammer'din hocammmmmmmm.

    ne yapalım be dreamon bizim aklımız seninki kadar keskin değil, ne de olsa biz diğer kartları görmeden test yapamıyoruz, şu iyidir bu dandiktir diye test sonuçlarını çıkaramıyoruz, forumlarda tavsiyelerde bulunamıyoruz, birinin ileride aleyhimize forumun birinde yazı yazılacağı da malum olmuyor, günde 16 saat forumlarda gezip geçimimizi de sağlayamıyoruz, 300 defa marka önerip bir o kadar marka ve firma karalayıp sonra senin gibi masum kuzu rolü de yapamıyoruz, durmadan küçülüveriyoruz pazarlamacı oluyoruz. Bana biraz avans ver olmadı böyle sen çok avantajlısın.

    bana müneccimmiyim diyip oyun bozanlık yapmayacağına söz verirsen sana ciddi bir soru sormak istiyorum sence kaç tane skyvizyon kartı satılmıştır Türkiye'de? veya kaç tane skystar2 satılmıştır? Sadece tahmin etmeni istiyorum firmalardaki Skyvizyon stok miktarlarını bile gözün kapalı tahmin edebildiğine göre bunu da yapabilirsin bence. Bu soru çok ciddi bir soru vereceğin cevaplardan bir netice çıkacak çünkü.
  • vasati mi oldum şimdide?

    birincisi onu vasatinin ağzından filan değil kendi ağzımdan yazdım. adamın yazısıyla benim yazım birmi? bırak koçum. saçmalamayı kes artık.

    bana akılsız diye hakaret ettiğin noktaya gelince. tomshardware forumuna yazını gördüm şimdi. ayın 3ünde saat akşam 7 civarı yazmışsın. buraya ben hiçbir yerde yazmıyorum dediğin mesaj ayın 4ünde yani orada yazı yazdıktan bir gün sonra. vasati de aynı gün yazmış. yani senin yazından bir gün sonra. bu arada yineliyorum. bana hakaret edemessin!!! bu kadar terbiyesizlik yapma artık yeter.

    hala benim mesajlarımla ilgili saçma istatistkler veriyorsun. saçmalıyorsun. yeter bu forumda kimse sana inanmıyor!!! pisletmeyi kes bu forumu. canın yandıysa, birileri canını yaktıysa o zaman o birileriyle muattab ol. skyvision senin kartından daha çok tutulmuşsa o zaman onlarla muattab ol. ne diyeceksen artık,, "sizin kartınız bizim karttan daha çok tutulmuş bunun hesabını verin"

    benim sana cevap vermem gereksiz aslında. çünkü sadece boş laf yapıyorsun. ama ben sana beşinci kez teklifte bulunayım.

    gel biryerde buluşalım, sana paramı nasıl kazandığımı göstereyim. mesleğimi göstereyim. ben bu teklifi sana daha önce 4 kere yaptım 3 günde. ama sen hala yanaşmıyorsun. çok ciddiyim ok de yarın bizim oaradaki bi cafede buluşalım madem benim kim olduğum konusunda bu kadar ısrarcısın, gel sana yaptığım işleri göstereyim. sende artık saçmalamaktan vazgeçersin. ama vazgeçmessin çünkü benim kendimi ispatlamam senin işine gelmez. ama ben kendimi zaten ispatladım. forumda yazdığım mesajların hesabını da verdim, benim şu yada bu olmuş olma gibi saçma iddialarının zaten doğruluk payı olamaz, ki böyle bir saçmalık zaten tahmin edilebilir birşey bile değilken, sen inanılmaz kesin yargılarda bulunuyorsun.

    zaten seni bu forum daha önce görmedi. gördüğü günden itibaren bana ve bazı başka arkadaşlara sataşmanın ötesinde hakaretler etmektesin ve bir markayı karalarken diğerini yüceltmektesin. bunu yaptığın zaten o kadar bariz ki, herkes senin ne olduğunu anladı artık. benimle sırf skyvision önerdim diye bu kadar uğraşman, her işine gelmeyene bu kadar hakaretler etmen, herkesin seceresini çıkartman, forum forum gezip göyyyaaa beni ve bazı başkalarını deşifre etmen, bu kadar zahmete katlanman, senin bir pis bir amacın olduğunu gösteriyor. senin firma kendi kendini batırdı. işte bu tutum ve davranışlar sonucu hemde. e battıysan çıkmaya çalış ama bu şekilde değil. efendi efendi. küfürler ederek değil. alma mazlumun ahını demişler. ne ah aldınız zamanında. almaya da devam ediyorsunuz.

    hala günde 16 saat diyosun. sen bu foruma gireli kaç gün oldu? neden biliyosun benim günde kaç saat foruma girdiğimi? günün başından sonuna kadar dreamon mesajlarımı var forumda? yada dreamon ölçermi var forumda? niye saçma sapan konuşuyorsun hala?

    kendi saçmalıklarını her mesajında yineliyorsun. boşuna forumu meşkul edip kirletiyorsun. vazgeç artık

    senin çok ciddi soruna gelince. binlerce ss2 satılmıştır heralde. 4 yıldan fazladır piyasadaymışsınız. satılmıştır baya. skyvision kaç adet satmış bilmiyorum. ama onlarda bayaa satmıştır heralde bir yılda.
    bakalım neden bu kadar ilgiliymişsin bu markaların kaç tane sattığıyla. zaten neden ilgili olduğunu biliyoruz o ayrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamon -- 6 Haziran 2005, 2:59:13 >
  • hayal kırıklığına uğradım,

    binlerce binlerce diyip durmuşsun da, kaç bin satılmıştır cevap vermemişsin sanırım nereden biliyorsun vs diye seni suçlamamdan korkmuşsun ama amacım bu değildi gerçekten, forumdaki yazılarında adet ve miktarlar konusunda net ifadelerin olduğu için senden tahmin almak istemiştim, sadece bir istatistiki bilgi çıkaracaktım o kadar. Demek ki cevap vermek istemiyorsun.

    tomshardware'deki nickin nedir arkadaşım, bir de vasatinin nicki nedir onu da soralım, neden sordum yazımı şans eseri mi gördünüz yoksa cevap yazdığım konularda sizin mesajınız da var ve yeni mesaj yazıldığında mail mi alıyorsunuz? Sadece meraktan soruyorum yanlış anlama seni veya vasatiyi suçladığımdan değil.

    tomshardware'de bayağı terbiyesiz biri var, adamın nick'i hammer miş, onun da yazılarına baktım sürekli senin önerdiğin markayı önermiş forumda durmadan, ee aslında bunda ne var bütün forumlarda ki iyi kart olduğu için öneriliyordur herhalde diye düşündüm
    sende de 6 ayda bu forumda bu kadar ısrarlı olunca bu kartta birşeyler vardır tabi ama enteresan birşey oldu, oraya senin yazılarını topladığım forumdaki linki ekleyince, hammer denen terbiyesiz adam babasını öldürmüşüm kadar sinirlendi ve kontrolden bir anda çıktı, senin akraban filan olamaz öyle değil mi? durmadan küfür ediyor bana ve digitaltv kartını aldığım firmaya, bayağı terbiyesiz bir insan ve her cümlesinde "pis" kelimesini kullanıyor. Senin de bu kelimeyi çok kullanıdığın bir gerçek ama sanırım onunla ilgin yok, benzettiğim ve sen sandığım için özür dilerim gerçekten bence bunlar tesadüf olmalı.
  • ne oldu artık pek bişe yazamıyosun? 6ncı defa yapiyimi aynı öneriyi?

    neyse adamın biri skyvision öneriyomuş, çok küfür ediyomuş, o yüzden o adam kesin benmişim. çok küfür ediyosa sensindir kesin.

    o forumda nickimi soracağına, köşeye sıkıştırdım seni, ispatladım senin yalan söylediğini, hani yazmamıştın hiçbiryerde? ona cevap ver.

    ayrıca benim o forumda nickim yok. senin arkadaşlarından biri de o forumun adresini vermişti. orda da garip aynı sen bir adam vardı. muhidding ve aqua biraderler hah hatırladım. komediydi onlarda. sağolsunlar. ayrıca hammer da neden sinirlenmiş acabaaaa? birileri hakkında ileri geri konuştu diyemi? yoksa aynı saçmalıkları daha önce senin arkadaşların da yaptı diyemi?

    neyse yeter konuşacak pek bişey kalmıyor zaten. herşey açığa çıkıyor her saniye. her saniye daha çok batıyorsun. sen yeni kişilerin dosyalarını hazırla. vaktin bol anlaşılan.

    bu arada tahmin saçmalığı da ne???
  • Selam dreamon,

    demek sana da vasati gibi malum oluyor tahmin etmiştim zaten, yani sana vahi geldi ve benim başka forumda aynı yazıyı yazdığımı hissettin ve girdin buldun onu. Valla helal olsun benim de önsezilerim acaip güçlüdür ama senin yaptığını asla yapamazdım seni gerçekten farklı bir kategoride incelemek lazım, keşke şu güçlerini tahmin olayında da kullanabilseydin. Daha önce de söylemiştim sen bu konuda çok avantajlısın avans da vermiyorsun, ama şu hammer ile ikiniz arasında başka benzerlikler de var ikinizde mutlaka cevap vermek konusunda takıntılarınız var, ben cevap yazıyorum ardından o, ilginç değil mi? kardeşin olsa bu kadar benzemez sana, bence tesadüf yinede,

    şimdi gelelim eğlenceli konumuza sen stardust'u tanıyorsun değil mi şu Adana'lı olan Skyvizyon kullanıcısı? hani şu skystar2 kartı olan, foruma ilk girdiği gün skyvizyon almanın çok mantıklı olacağını söyleyen arkadaşın, çocuk skystar2 sahibiydi ama skystar2'den nefret ediyordu hatta skystar2'sinin yanıp bozulacağını söylemişti foruma ilk girdiği gün, dördüncü mü beşince yazısında tekrar yanacağını söylemiş ve kaderin bir cilvesi ertesi günü skystar2'si yanıvermişti ama arkadaşımız bunu forumdakilere bayram havasında anlatmıştı biraz zorlarsan hatırlayacağına eminim.

    Konuya ilk baktığımda bu adam kesin skyvizyon satıcısı dedim ve hikayenin de düzmece olduğuna inandım, amaç skyvizyon kartını tanıtırken skystar2'yi bozulan beş para etmez bir kartmış gibi gösterme çabası sezinlemiştim. Ama değil bu stardust dürüst bir insan ben eminim böyle düşündüğüm için kendimi asla affetmeyeceğim.


    Neyse seninle bu kadar iyi anlaşıyorken yeni başlattığım yarışmaya seni davet ediyorum ama oraya da gelip olayı birbirine katma yarışacaksan yarış yarışmayacaksan hiç geleyim deme oralara.

    http://forum.donanimhaber.com/m_3061770/tm.htm

    unutma kazanırsan büyük ödül var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 6 Haziran 2005, 4:17:08 >
  • evet tamamen saçmalamaya başladın. artık ortaya atacak bir iddiada kalmadı, şimdi kıvır bakalım. kendi iddiaların çürüdü, senin için yaptığım iddialara ise cevap veremez oldun. içime doğmuşmuş. saçmalığa bak.

    bu arada bak ben ne yazarsam sende hemen benim arkamdan yazıyorsun.

    be adam sen bana küfürler saçacaksın, ben de eyvallahmı diyecem!! saçmalıktan başka birşey yaptığın yok senin.

    stardust arkadaş ne istiyorsa yapar. beni alakadar etmez. sen yeterki saçmalama hakaretler edip forumu kirletme.

    biryere gelip ortalığı birbirine katan sensin. ama haklısın kuyruğuna basılmış senin.
  • Kıskanma dreamon,

    stardust'tan sonra senin 100 puanlık mantık soruların gelecek,

    bu arada beni yakalayamdın dostum, sen yine yanıldın, tomshardware'deki sgerrard ile buradaki sgerrard yani ben başka kişileriz aslında, oradaki yazılar bana ait değil, ben bilerek o kişinin ben olduğum söyledim senin tepkini ölçmek açısından, son günler senin için üzücü ve sinir bozucu oldu ben sadece seni sevindirmek istedim o kadar.

    bana da arada seninki gibi vahi geliyor, o yazıları bende gördüm dostum birileri marka övüp karalama yaparken ve oradaki forum kullanıcılarıda övgülerden sonra satın alma moduna geçmişken gerçekten çok talihsiz yazılar olmuş onlar.

    tıpkı senin hammer, thorn, stardust, cinnet, angel1, tuner, tuner1 ve admaker örneğinde olduğu bu elemanlarla nasıl ilişkin yoksa benim de oradaki sgerrard ile uzaktan yakından ilişiğim yoktur tanımam etmem yani. tesadüf tesadüf bunlar üzerinde fazla durma.

    bununla birlikte buradaki skyvizyon savunucusu gerçek forum kullanıcısı keremakpınar dostumuz acaba turkeyforumdaki keremakpınarı tanıyor mu? Niye sordum çünkü bu arkadaşımızın orada da çok aktif gördüm, oradaki ürün önerme performansı buradakinden bile daha iyi.

    @dreamon
    ben de senin mesleğine geçmek istiyorum, şu reklamcılık işine ayrıca eh bende senin kadar anlıyorum aşağı yukarı elektronikten, görüyorsun kendimi de kanıtladım, artı bu yazılarım karşılığında boğaz tokluğu durumu bile söz konusu değil, şu senin firmayla konuşsan diyorum eleman vs lazımsa, senin yükünde hafiflemiş olur o kadar nickle tek başına yazılar yazmak kolay değil, sonra performans düşüklüğü oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 6 Haziran 2005, 10:58:06 >
  • şimdi kimmiş forum forum dolaşan?

    günden güne anlaşılmaz hale geliyorsun. ne demek benim o forumdaki sgerrardla ilişkim yok? tesadüf falan. yakalandın kıvırıyosun.

    kerem abide cevabını kendi verir. ama bu kadar olur. ne kadar senin çıkarlarına ters düşen kişi yada öneri varsa hepsini damgaladın helal. mantık sınırlarını aşan sensin koçum. o zaman ben bu forumda da diğer forumlardada bir ton ss2 aşırı fanatiği, bir kaç küçük digital tv delisi biliyorum. ama beni enterese etmedikleri için tutup 100 puanlık sgerrard saçmalığı yapmıyorum.

    sana son kez ve yedinci kez söylüyorum. ya gel benimle tanış, yada defol git koçum. madem ben şuyum buyum, o zaman gel koçum tanış benimle. senin de kim olduğun anlaşılsın benimde. hatta forumdan başka bir iki arkadaşı daha alalım kıdemlilerinden.

    yoksa boş çabalar içindesin. benden söylemesi.
  • Ben hala umutluyum 100 Puanlık Usta Uyducu sorularından,

    Soru sanırım kullanıcılara biraz zor geldi ve henüz doğru cevap gelmedi, olmazsa diğer forumlarda da 100 puanlık usta uyducu sorularına geçeyim, bundan sonraki 100 puanlık soruda senin yazılarından çıkarıldı hammer ay pardon dreamon, en azından bu sefer kendi hatanı kendinin bulabileceğine ve ödülü senin kazanacağını sanıyorum sen zeki adamsın kesin çözersin.


    bu arada hardwaremania forumda bunu buldum tanıdık geldi mi?

    quote:

    dostum 1sn 1 mb nasıl kaliteyi belirliyor? kayıt olayı formatla alakalı. ayrıca görüntü ses kalitesi de skystar2 ile alakalı değil. dijital sistemlerde görüntü ses kalitesi çok yüksektir. yani kalite skystar2 yle alakalı değil. skyvision dediğim markada da aynı kalite görüntü ses. aynı kolaylıkta kanal kırma. ama skyvision daha rahat ve kullanışlı bir kart. ss2 gibi zorlamaz sistemini. hat çektiğin zaman sende göreceksin ImpressiveGS dostum. ayrıca artık herkes skystar tavsiye etmiyor. eskiyor ss2 yavaş yavaş. mesela hala motor desteği yok. ss2 kullananlar çat pat motor kurmaya çalışıyor ama bu karta zarar verebilir ve garanti kapsamı dışına çıkar. ama skyvision motor destekliyor mesela.

    şu anda alınacak kart skyvision o olmassa inca olur. ama skyvision öncelikli.


    Hatta birşey daha söyleyeyimwww.dvbsat.org sitesini bilirmisin yani hiç duydun mu?
  • yazacak fazla bişeyin kalmamış.

    bu arada tanıdık gelmedi ama kim yazmışsa doğruları yazmış. dvbsatorg uda bilmiyorum. bu arada soru kullanıcılara zor gelmedi, saçma geldi.

    hala teklifimi görmezden geliyorsun. bu da bazı şeyleri daha iyi açıklıyor.
  • Cevap yazsammı yazmasammı diye epey düşündüm ama en azından kendimi temize cıkarmak için bunu yapmam gerektiğini düşündüm

    Bak kardeşim sgerrard kardeşim diyorum benim hakkımda düşündüklerinin yanlış olduğunu anlayacağı umuyorum ve ben sana senin yaptığın gibi hakaret falan etmeyeceğim.

    Ben sana birçok forumda yazı yazmısın demedim!!! kastım uydu teknolojileri ve dijital yayın konulu forumdan baska bir yerde yazılarını görememem. Buna rağmen dreamon un (ona nick iyle hitap edeceğim arkadas kardeş hocam gibi kelimeler kullanırsam senin tarafından yandaş olarak mimleneceğimden korkarım) değişik konularla ilgili yani sadece uyduyla uğraşmadığı çeşitli konularda yazdığını belirtmekti. Bu acıklamam beni vasatlıktan kurtarır umarım. dreamon un nerde na zaman mudahale edin dediğini bilmiyorum ben bir önceki yazımı sen değişik nicklerle konu acıyorlar dedin sahtekar dedin ve benim actığım bu topikte yazdın ona cevaptı ve kendimce haklı kaksızı ayırmaya calıstım bu topik tede ilk sataşan seni gördüm. Bak kardeş dreamon un gerçek yüzünü görmemiz için verdiğin linklerin birkaçına bakayım dedim bitanesi dahi acılmadı ama onların verdiği linkler acılıyor ve oralarda da sataşan sensin sen söylermisin hal böyleyken sen ne kadar güvenilir bir insan imajı verebilirsin. Bak kardeş ben ne senden nefret ettim nede dreamon u el üstünde tuttum ben tarafsız olmaya calısıyorum yada doğruyu bulmaya, yaw altı üstü bir kart almaya calıstım ne kavgaymış bu.

    şimdi burda ve tekrar yineliyorumki ben kimsenin yandası veya hiçbir firmanın temsilcisi değilim

    Yazdığın diğer yazılara cevap yazmak gereğini duymuyorum ha birde fatura demiştim şimdi sadece fatura nosunu verebileceğim istersen haftaiçi komple faturayı gösteririm burda FATURA NO:18226 markomdan aldım araştır

    Şu olanlara bakarmısınız sahtekar olduk vasat olduk satıcı yandaş olduk yazık arkadaslar yaw

    Son olarak sgerrard sen halen sataşan kavga çıkaran yaygara yapan birisin gözümde. Senin için önemi olmayabilir ama bu imajını çürütmedikçede yazdığın hiçbir yazınında değeri yok benim için ayrıca temsil ettiğin firmanında
  • Şimdi asıl sorunumu yazmak istiyorum kartı canağı ve Lnb yi taktırdım
    otomatik arama yaptığımda neden az syıda kanal buluyor kalite oldukca yükssek görünmesine rağmen %55-70 neden böyle neden türksat listesi yok hali hazırda ellemi giecez ben elle girmek istemiyorum otomatik özelliğini kullanmak istiyorum kart işini yapsın bende işimi ayrıca LNB 0.4 nasıl ? Çanak 90 lık bn nasıl?
  • vasati kardeşim boşver sen. senin kendini temize çıkarma gibi bir çaba içinde olman gereksiz. kendisi kendisini temize çıkarmalı. çünkü kirliliği her yerinden akıyor.

    herneyse 0,4 fena diil, 03 daha iyi olurdu. progdvb kullanıyorsanwww.skyvisiontv.com/download burada hazır kanal listesi var bunu indir bakalım. çok güncel değil ama işte yakında yeniden taratacam o zaman sana gönderirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.