Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.369
Cevap
308
Favori
877.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba 3 ay önce arkadaşımı türknetli yaptım, 1 ay ücretsiz kullanım hakkı ne zaman tanımlanır bununla ilgili kayıt oluşturdum geçen hafta ama cevap veren olmadı
  • Akn var ancak akn bitince 16/5 oluyor hız türknette akn yok fakat 35/3 diye verdikleri ancak 12-14/2 verebildikleri bir hız var akşamları ise dahada kötüleşiyordu
    Bu nedenle kimseye tavsiye etmiyorum hatta 14 günlük cayma hakkınızı kullansanız dahi sizi oyalayıp bu süreyi geçirtiyorlar ve arkasından 100₺ üzerinde fatura çıkartıyorlar kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmem tırtneti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakeen

    merhaba 3 ay önce arkadaşımı türknetli yaptım, 1 ay ücretsiz kullanım hakkı ne zaman tanımlanır bununla ilgili kayıt oluşturdum geçen hafta ama cevap veren olmadı
    online işlemler arkadaşını getir bölümünde detaylı olarak durumu görebilirsiniz.abonelik açıldıktan sonraki yarım ve tam fatura ödendikten sonra sizinde ödenmemiş bir faturanız yok ise diğer ay karşılıklı ücretsiz haklar tanımlanır.
  • 8 gün arızadan sonra isteğim dışında yapa altyapısına geçtik ama zararından başka bir şey göremedim, download upload hızlarında hiç bir değişme olmadı. Ayrıca ping fırladı 22’nin altına düşmüyor, sürekli kopmalar var arıza kaydı bırakmıştım çalışma mı var yapadan mı bilemiyorum. Santrale bu kadar yakın olmama rağmen yapa’dan hiç memnun değilim, vae’de ping 5’in üzerine çıkmıyordu. Bina içi tesisat yeni sorun ne olabilir?

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 21 Haziran 2018; 11:18:47 >




  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dün itibariyle evraklarınızı bize gönderdiğinizi söylemişsiniz. Bende hizmetinizi kontrol ettim ve aktivsayon işlemlerininiz son aşamada olduğunu gördüm. Arkadaşlarıma ulaşarak işlemlerinizi önceliklendirdim. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceklerdir. Süreçte bir sorun yaşarsanız bana buradan tekrar ulaşabilirsiniz.
  • befo B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle PM üzerinden iletişim içerisindeyiz. Kurulum ekipleri işlemlerini gerçekleştirirken ankastrenizde yaşanılan sorunu tespit etmişler ve TT tarafına bu konuda bilgi verip arıza kaydınızı oluşturmuşlar. Süreci TT tarafı ile birlikte ilerleyerek en kısa süre içerisinde çözmeye çalışacağız. Sizinle PM üzerinden iletişim içerisindeydik. Tekrar durum ile ilgili bir gelişme olursa oradan iletişime geçebiliriz.
  • YanlıZenci kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sorun santral kaynaklı olabilir. Yıldırım düşmesi sonucunda oluşan yüksek gerilim santrallere zarar verebiliyor. Bulunduğunuz bölgede farklı İSS'lerden hizmet alan komuşularınıza internet erişimi olup olmadığını bir sorabilir misiniz? Eğer genel bir sorun varsa TT tarafına bilgi dönelim. İşlemler hızlansın.

    Eğer sorun sadece sizin tarafınızdaysa bize OİM ve ya IVR sesli yanıt hizmetimiz üzerinden bir destek kaydı oluşturun. Süreci buradan takip edelim.
  • serdarb33 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı bu durumu anlatarak PM üzerinden benimle paylaşın. Kontrol edip size geri dönüş yapayım.
  • Merhaba, hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı bu durumu anlatarak PM üzerinden benimle paylaşın. Kontrol edip size geri dönüş yapayım.
  • walkererdem W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizinle PM üzerinden iletişim içerisindeydik. Bu sabah saatlerinde arkadaşlarım gerekli işlemlerini gerçekleştirerek sorununuzu çözmüşler ve daha sağlıklı bir şekilde hizmetinizi kullanmaya başlamışsınız.

    Bu gibi sorunlar sizin kadar bizim de canımızı sıkıyor. Süreciniz beklenenden uzun sürmüş. Bunun için sizden özür dileriz. Bir sorun yaşamanız durumunda bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi kullanımlar
  • Batman007 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden bana bu konuyu biraz daha net bir şekilde iletir misiniz? Gerekirse sizinle görüşen arkadaşlarımın çağrısını dinletebilirim. Hatalı bir işlem yapıldıysa size geri bildirim yapabilirim.


    Sanırım ne yapmanız gerektiğini arkadaşlarım size iletmişler.
  • Merhaba, PM üzerinden sormuş olduğunuz soruya cevap verdim. hizmetinize ulaşabileceğim bilgilerinizi bana vermeniz durumunda kontrol edip size bilgi vereceğim.
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Bu hızlara bir 'nazar değmesin :)' yakışır İyi kullanımlar
  • deividde kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle PM üzerinden sorununuzla ilgili iletişim içerisindeyiz. Süreç benim takibimdedir.
  • DEXTERSDARKPASSENGER kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer bulunmuş olduğunuz santral dolabınızda boş VDSL portu var ve altyapınız VDSL teknolojisini destekliyorsa hemen işlem sağlayıp sizi VDSL hizmetimize geçirelim. OİM ve ya IVR sesli yanıt hizmetimizden paket/7Tarife değişimi kategorili bir destek kaydı oluşturun. İçerisine bu detayları ekleyin. Arkadaşlarım gerekli işlemlerini gerçekleştirsin ve size geri dönüş yapsın.

    Süreçte bir sorun yaşarsanız bana buradan tekrar ulaşabilirsiniz.
  • MAICO kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAICO kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sorun için de bir destek kaydı oluşturur musunuz? Geçiş sonrası bu gibi sorunlar bazen yaşanabiliyor. Arkadaşlarım hemen inceleyip geri dönüş yapsın.
  • Telefonuma vdsl paketine geçişiniz saglanmıştır diye mesaj geldi şimdide modemde dsl ışığı yanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza kaydına dönüş yapıldı, hızınız 63mbps sabitlenmiştir ibaresi var. Test yaptığımda upload güzel ancak download hala düşük, ping yüksek gibi. Tekrar bir kayıt bıraksam faydası olur mu?

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 21 Haziran 2018; 13:17:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18749941 şikayet kaydını takip etceni söylemiştiniz hala cevap gelmedi. Bana tahsis ettiğiniz 02127033124 hizmet nolu sabit numaraya iki farklı abonelik tahsis ettiginiz için 19.09.2017 de iptal faksı çektim. Haziran 2018 iptal ettigim abonelige 9 ay sonra fatura çikartmisiniz. Asil REZİLLİK FATURADAKİ ARAMALARIN HİÇ BİRİ BANA AİT DEGİL. Bana verdiginiz bu numara mavı jeansin esenyurt subesi fatura uzeride yazan numarasi Turk.Net Abonesi olcak arkadaslar bu firmadan herseyi göze alsin 50 defa belki abonelim surecinde sikayet olusturdum çözüm sunamadilar yaptikları teksey arizaniz çözulmüstur mesaji atmak 02127033124 nolu numarayı arayin bakalim neresi çikiyor mavi jeansin esenyurt magzası mavi jeansla benim hiç bir bagım yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.