Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.325
Cevap
309
Favori
876.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba, turknetden çok memnunum çok seviyorum bu fiyata bu interneti verdikleri için bana, tek sorum telefona sms geldi yeni dönem faturanızla ilgili bilgili online işlem merkezinde diye ama böyle birşey yok bulamadım daha doğrusu, nedir tam olarka zam mı olucak yulbaşından sonra tarafilere?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robinho32

    Bende dün ilk kez modemi kurdum sabah sıkıntı yoktu az önce aynı durum bende de başladı 10 gün felan sürecek ise beni hiç uğraştırmasınlar bu sevdadan erkenden vazgeçelim.

    Benimki de bu şekilde, Üsküdarı görünce korktum
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 16 Aralık 2018; 13:53:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Majesty kullanıcısına yanıt
    Ne diyeyim inşallah siz sorunsuz şekilde devam ettirirsiniz.Bolgesel değildir herhalde ben Zeynep Kamil deyim . Benim turknet maceram bir gün sürecek tam kepazelik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar merhaba,

    Bugün telekom ekipleri geldi ve dediklerine göre Türk.net müşterilerine ayrı bir bant vermişler o son tadilatta oraya bağlamışlar benim portumu. Değiştiremeyiz iyi bile alıyosun hız deyip gittiler. Portu değiştirelim fln dedim yapamayız kendi müşterilerimize ait dediler. Sonuç olarak Türk.net li iseniz bu hızda bu ping de kullanacaksınız dediler. Türk.net ile görüşün biz birşey yapamayız dediler. Artık bu kadar uğraştığım yetti Türk.net ile dahada uğraşamıcam.

    Başka iss geçişimi yapcam böyle rezillik olmaz. Yüksek pink düşük hız paket loss kaybı internet değil traktör kullanıyorum resmen. Türk.net de arıza kaydını oluştururken tutup internet yok diye açıyor telekom ekibine. Adamlar ne zaman gelse e senin internetin var neden çağırdın diyorlar. Daha arıza kaydını açamıyorsunuz. Ayıp gerçekten.
  • muratg006 M kullanıcısına yanıt
    Cidden müşteri çektiğini görünce Türknetin adamlar ellerinden geleni yapıyorlar ama Türknetin el atması lazım buna ben kiramı ödüyorum sende adam gibi hizmet ver demesi lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba bulunduğum bölgede fırtına sonrası internet hızım 30 mbit ten 0.5 mbite düştü destek kaydı açtım ama turknet destek den en son actığım kayda 25 günde cevap geldi . Buradan süreci hızlandırabilir misiniz? @TurkNetDestek
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevotr07 -- 16 Aralık 2018; 17:13:53 >
  • ruzgar66 R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ilk kurulumda vae kapalı problemi yasamissiniz şu an aynı durum bende de var kaç günde nasıl kurtuldunuz yazabilirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ilk ay dolmadan sorunlar başladı. Bağlantı kopması, hız düşmesi 24 saat içinde dönüş olayı biraz uydurma. Gerçekten cayma bedeli ödeyip geçtim ama böyle sorunlar devam edecekse TTNET'e mahkum kalacağım. İlk önce müşterilerinize sahip çıkın söz verdiğiniz hızları ve sorunsuz interneti verin, müşteriler size sahip çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 16 Aralık 2018; 18:59:42 >
  • 21086254 Destek No'm var hali hazırda ayın 6sında bu çağrıyı açtım evimde hala internet yok her 2 günde bir teknik ekip problemi çözmüştür diyip çağrıyı kapatıyorsunuz en sonunda ev hattınızda problem var diyorsunuz :):):):):):) Bugün tesisatı tanıdık birisine değiştirttim bakalım şimdi ne diyeceksiniz?

    İnternet bağlantımın gitme ihtimali tabi ki rastlantısal! SuperOnline aboneliğimi iptal ettiğim gün nedense Türknet bağlantımda koptu artık bağlantım yok. Ama doğru sizde bir hata yok ben telefonda size bakın SuperOnline hattımda var SuperOnline hattım kapandığında internet kopması durumu yaşamak istemiyorum dediğim de yok efendim zaten ayrı hattan geliyor hiç bir kesintiniz olmayacak demiştiniz :):):):):)

    İlla uğraşmamı mı istiyorsunuz sizinle anlamadım ki? Ne bileyim gideyim KVKK kurumuna bilgilerimin nerede kullanıldığıyla ilgili sizlere dava mı açayım? Eminim böyle bir iş prosedürünüz olmadığı için ceza yiyeceksiniz illa uğraştırmak istiyorsunuz :):))
    @TurknetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KainshaKuniN -- 16 Aralık 2018; 19:46:10 >




  • Destek no . 21329343

    hızımı 10 mbten 3mb düstü arızakaydı bıratım aynı sorun devam..
    yapııdı denıyor ama haıa aynı sorun..


    Arıza Bildirim Tarihi : 2018-12-14 11:41:35.
    Arıza ID :2018121500053927784
    İlgili Ekip : Teknik Saha Ekibi
    Santral Ekip Açıklama : Teknik ekipler arızanın çözüldüğü bigisini iletmiştir. Sizde kontrol ederek sorun devam ederse bize bilgi verebilirsiniz.

    sorun cözüımedi aksine daha kotü oldu.
    ve yeni Arıza Bildirimi bırakamıyorum cünki kopma sorunuda var 2 ciyi kabuı etmıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 17 Aralık 2018; 12:39:22 >
  • Arkadaşar ttnetten türknete geçiyorum.Ttnette internet hızım 16mb türknet 100 mb e kadar verebiliriz dedi.Fakat Sözlesmede 16mb yazmakta biz yinede 100 mb kadar vericez dedi anladım.Bu sekilde 100mb e kadar veriyorlar mı?
  • KargalarınKargasası kullanıcısına yanıt
    TurkNetin sitesinden hız sorgulayın. 35 Mbps yazıyorsa ve tahmini hız olarakta 75 Mbps yazıyorsa dedikleri doğru olabilir. Sözleşmede 16 değil 35 yazması gerekiyordu. Dikkatli olun. Sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrt2121 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler! Aktif altyapımızdasınız.
    Bulunduğunuz adreste alabileceğiniz tahmini hız 12 Mbps'dir. Saka gibi bana 100e kadar alıcaksın dedikleri bumuymus en kötü 50 70 alırsınız dedikleri. Onlara sorgulattıgımda öyle diyorlardı.
  • KargalarınKargasası kullanıcısına yanıt
    TurkNetten herşey beklenebilir. Onlar Hattınızı VAE olarak bakmiş olabilir. YAPA olursa sıkıntı.

    Eğer TurkNete geçmeyi düşünüyorsanız YAPA istemediğinizi, VAE olarak bağlanmak istediğinizi söyleyin. Tabi bu riski alacaksanız YAPA bağlarlarsa günlerce VAE ye geçmek için uğraşırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @Majesty

    Turkentten ayın 3 ünde vdsl tarifesine başvurdum. Ttnet geldi vdsl için yeni bir hat çekti ve gitti.



    Şuan modem arayuzunde kurulum yaptım , hat değerlerinde 35 mbit hız alabildiğimi görüyorum , upload hızı da tamam. Ev telefonu da çalışıyor fakat modem ip almıyor ve internete bağlanamıyorum.



    Turknet uygulamasında da teknik bilgiler kısmı offline gözüküyor.



    10 günü aştı sorunu kim çözecek ?
    TurknetDestek sorununu bugün de mi çözemeyeceksiniz?



    Basit bir işlem için 2 hafta internetsiz bırakmak neden ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrt2121 kullanıcısına yanıt
    yapa bölgesinde oldugumu söylediler o yüzden 16mb görünüyor faturada denilmekte.Sözlesmeyi zaten imzalayıp göndermedim en kötü öylece bırakırım göndermem.16mb göstermekde ama daha fazla vericez
  • 5377287624adsl kullanıcı adlı internetimizin 21329013 destek numarasına ait turk telekom ekipleri geldi geçte olsa sıkıntı şu ki adsl ışığı yanmıyor acil çözüm bekliyoruz 2 hafta oldu artık sabrımızın sonlarındayız #Turknet@TurkNetDestek
  • Türk.net ile yollarımı ayırma kararı aldım. Başka bir iss e başvurumu yaptım. En yakın zamanda da fax göndereceğim iptal dilekçemi.

    Kullandığım dönem için tek iyi yönü taahhüt olmaması oldu. Onun dışında yıllarca sorunsuz kullandığım interneti bir türlü verimli kullanamadım. Geçtiğim güne ve harcadığım zamana üzülüyorum. Adı Türk olup böyle alt seviye hizmet vermenizi manidar buluyorum.

    Tecrübeli arkadaşlardan iptal süreci ile ilgili öneri ve tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
  • VDSL için hangi annex mode kullanılıyor ? Annex A, Annex B vs?
  • Müşteri no 809681 Cuma akşamı verdiğim destek talebime hala dönüş olmadı yapılacak işlemde hızımın 4 mbitten 8 megabite yükseltilmesi.B u kadar basit bi işleme üç gün bekleyeceksem ilk fırsatım turknetten ayrılmak olacak.Lütfen ilgilenin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.